Stokke® Care™ Wit

Brabbels vergeleek de pijzen van Stokke® Care™ Wit en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Stokke®

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 422.00
BabyPark € 422.00

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Stokke® Care™ Wit

Stokke® Care™Met de Stokke® Care™-tafel heb je je baby bij het verschonen dichter bij je. Door het unieke zandloper ontwerp kan Stokke® Care™ in de hoogte worden ingesteld waardoor je altijd een juiste houding hebt als je je kindje wilt verschonen.Stokke® Care™ biedt je kind en jezelf een aantal opmerkelijke voordelen. Stokke® Care™ heeft gemakkelijk te bereiken leggers, vakken en rails. Je houdt je steeds actiever wordende kind beter onder controle terwijl alle nodige spullen voor het verschonen bij de hand zijn. Je moet je kind dus nooit alleen laten of je aandacht laten verslappen. Met behulp van de praktische opbergcontainers die aan beide zijden van de Stokke® Care™ kunnen worden bevestigd, houd je allerhande spullen zoals luiers, vochtige doekjes, lotions en talkpoeder mooi opgeruimd en toch binnen handbereik.Alle leggers van Stokke® Care™ zijn in hoogte verstelbaar. Daardoor is er voldoende voetruimte onder de babytafel om dichter bij je kind te zijn voor meer interactie en communicatie. Bovendien is het beter voor je rug en schouders.Stokke® Care™ kan op twee verschillende hoogtes worden ingesteld om te voorkomen dat je voorover moet buigen wanneer je met je baby bezig bent. Dit is minder belastend voor je onderrug en schouders bij het verschonen van je baby.De Stokke® Care™-babytafel voldoet aan alle internationale veiligheidsnormen. Je kind is niet alleen goed beschermd, maar ook het gebruikte materiaal is veilig. Stokke® Care™ is gemaakt van stevig en veerkrachtig beukenhout. Beukenhout is duurzaam, sterk en elastisch. Ideaal voor de veiligheid van je kind. Daarnaast bied het hygiënische, waterafstotende matras je kindje een droog, veilig en slipvast oppervlak.Wanneer je baby de babytafel niet langer nodig heeft, kan Stokke® Care™ worden omgebouwd tot een kleine tafel. De tafelvorm en -afmetingen zijn ideaal voor twee kinderen, om spelletjes te spelen, te schilderen of te tekenen. Afmetingen (breedte x diepte x hoogte): 91 x 75 x 106 cm.

Type:
Merk: Stokke®

 

Prijsverloop van de 'Stokke® Care™ Wit'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Stokke® Care™ Wit onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Stokke® Care™ Wit

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Stokke® Care™ Wit

 

Vertel wat jij van Stokke® Care™ Wit vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Stokke® Sleepi™ Uitbreidingset Bed Walnoot Stokke® Sleepi™ Uitbreidingset Bed Walnoot
Stokke® Keep™ Boekenkast + Deuren Walnoot Stokke® Keep™ Boekenkast + Deuren Walnoot
Stokke® HandySitt® Kussen Silhouette Green Stokke® HandySitt® Kussen Silhouette Green
Stokke® Xplory® Reiswieg Blue Melange Stokke® Xplory® Reiswieg Blue Melange
Stokke® HandySitt® Reistas Stokke® HandySitt® Reistas
Stokke® Sleepi Bed Compleet Wit Stokke® Sleepi Bed Compleet Wit
Stokke® Table Top Stokke® Table Top
Stokke® Bounce 'n' Sleep Bedje (incl.matras) Stokke® Bounce 'n' Sleep Bedje (incl.matras)
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan