Nuna PEPP™ Raspberry - Buggy

Brabbels vergeleek de pijzen van Nuna PEPP™ Raspberry - Buggy en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Nuna

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 179.00
BabyPark € 169.15

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Nuna PEPP™ Raspberry - Buggy

Hoe kleiner je hartendief, hoe meer spullen je mee moet slepen (maar dat zeggen ze er nooit bij). Gelukkig is bij het slimme ontwerp van de PEPP™ overal aan gedacht, van een ultracompact design in dubbelgevouwenstand tot de mogelijkheid om hem met één hand te besturen (en dat is hoe je meestal te werk zult gaan). Grappig hoe de kleinste dingen zoveel verschil kunnen maken.EIGENSCHAPPEN:De Pepp is prachtig: Chique uitstraling met een superslank profiel.Hij is slim:- Inklapbaar tot het formaat van een platte rugtas, dus goed geschikt voor in de kofferbak, in de taxi, op de fiets en in de gang. - Eenvoudig met één hand uit te klappen.- Drie- of vijfpuntsgordel waarborgt veiligheid.- Zeer eenvoudig one-touch remsysteem.De buggy PEPP is comfortabel:- Rugleuning met twee standen laat de baby wiegen.- Enkele duwstang is gemakkelijk en handig.- Soepele wegligging dankzij technologie met progressieve vering.- In hoogte verstelbare handgreep is geschikt voor kleine en lange bestuurders.SPECIFICATIES:- De buggy PEPP is vanaf de geboorte tot 18kg te gebruiken.- Afmetingen van het product: 103/92 cm hoog x 55 cm breed x 88/74 cm diep.- Gewicht: 7,9 kgEr zijn diverse losse accessoires verkrijgbaar van de buggy. Zoals weerpakket met regenscherm en anti-insectennet, voetenzak, parasol en buggydrager.

Type:
Merk: Nuna

 

Prijsverloop van de 'Nuna PEPP™ Raspberry - Buggy'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Nuna PEPP™ Raspberry - Buggy onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Nuna PEPP™ Raspberry - Buggy

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Nuna PEPP™ Raspberry - Buggy

 

Vertel wat jij van Nuna PEPP™ Raspberry - Buggy vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Nuna Leaf Babysitter Sakura Nuna Leaf Babysitter Sakura
Nuna Pipa™ Sand Nuna Pipa™ Sand
Nuna Zaaz High Chair Zwart Pewter Nuna Zaaz High Chair Zwart Pewter
Nuna PEPP™ Raspberry - Buggy Nuna PEPP™ Raspberry - Buggy
Nuna Pepp Buggy Yellow Nuna Pepp Buggy Yellow
Nuna Sena Reisbed Night Nuna Sena Reisbed Night
Buggy Nuna Pepp Bisque Buggy Nuna  Pepp Bisque
Hoeslaken Aerosleep Nuna Sena Mini Wit 51x75 Hoeslaken Aerosleep Nuna Sena Mini Wit 51x75
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan