Zie je wat ik zeg - Nadine Meijer Moller

Een prachtig full color boek met meer dan 100 foto's over de gebaren die je kindje maakt om jou duidelijk te maken wat je kindje denkt.

  • zie je wat ik zeg

Gebaren met je baby is net zo makkelijk als leren om gedag te zwaaien. Dit boek leert je jouw gebaren zo ver uit te breiden dat communiceren nog leuker wordt met je kindje. Want kinderen kunnen meer zeggen dan je misschien zou denken. Door samen met je kindje te oefenen en te spelen leren jullie beiden met elkaar te communiceren al voordat je kindje echt kan praten. Laat je verbazen door alles wat je baby je nu al kan vertellen.
In dit boek vind je ook:

  • Praktische informatie over babycommunicatie.
  • Leuke weetjes over (taal)ontwikkeling, liedjes en spelsuggesties.
  • Luchtige columns geven met een flinke knipoog een kijkje in het leven van de schrijfster als moeder van drie en alle perikelen die daarbij horen.
  • Een gebarenwoordenboek met ruim 170 babygebaren.

Ons oordeel

Dit boek is gewoon leuk ! Babygabaren is een geweldige manier om met je baby te communiceren. Het geeft een geweldig inzicht in de ontwikkeling van communicatie van je baby. Het staat boordevol leuke oefeningen die je samen met je kindje kunt doen. Je bent uren zoet op de meest positieve manier met je kindje. Eigenlijk is dit iets wat alle ouders zouden moeten doen met hun kindje!

Over de schrijfster

Nadine Meijer werd in 1978 geboren in Den Haag. Na geproefd te hebben aan de studie vormgeving en ontwerp van interactie, besloot ze zich verder te ontwikkelen in de communicatie. Na het afronden van haar studie Communicatie, werkte ze onder andere als adviseur voor de rijksoverheid en verzorgde ze colleges communicatievaardigheden in het hoger onderwijs. Tijdens de zwangerschap van haar eerste kind in 2005, kwam ze via Amerikaanse vrienden in aanraking met babygebaren. Nieuwsgierig naar de effecten van deze nieuwe manier van communiceren, besloot Nadine babygebaren bij haar zoon Tim te proberen. Verrast over de bijzondere en vooral leuke resultaten, besloot ze ook twee jaar later met haar dochtertje Lisa te gebaren. Toen ook dit succesvol bleek, besloot Nadine haar expertise te verbreden en zich te verdiepen in babycommunicatie en in het bijzonder lichaamstaal en babygebaren.
Ben je nieuwsgierig geworden ? Kijk dan ook snel even op de website van zie je wat ik zeg op www.ziejewatikzeg.nl

Cursus babygebaren

Auteur Nadine Meijer geeft ook cursussen babygebaren. Met muziek, spel en zang leert zij ouders en dreumesen babygebaren. Ook voor een cursus babygebaren bij uw kinderdagverblijf of gastouderbureau kunt u bij Nadine terecht. Meer informatie: Zing, Speel en Gebaar.

 

Reacties op 'Zie je wat ik zeg (Nadine Meijer Moller)'

Reacties

Jouw naam:


 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan