Vallen jullie ook om steeds in slaap ? - Zwangerschapsforum

sietske - schreef op 11-06 om 20:17
Ik schaam me rot, ik ben vandaag 2x bij mijn collega in de auto in slaap gevallen en nu net thuis ook weer. Het lijkt wel of ik mijn ogen niet meer open kan houden als ik zit :-(

Hebben jullie dat ook zo erg ?

Sietske
3 antwoorden en 46043602x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 11-06 om 20:34
Bij mij precies hetzelfde, zodra ik ergens zat en niets hoefde te doen viel ik in slaap. Gewoon aan toegeven, je zult het nodig hebben. In het tweede trimester is dit weer helemaal voorbij.
Dani - schreef op 11-06 om 22:28
Niet schamen hoor, hoort er gewoon bij!
Ik moet zeggen dat ik na een dagdienst werken altijd erg moe was, nu kom ik amper de trappen in het flat omhoog.....even op bed na een dienst en dan ben ik er weer hoor.

Vond het 3 weken geleden wel eng dat ik echt tijdens het autorijden bijna in slaap viel, ik heb nu druivensuiker bij me en iets te drinken als ik vanuit mijn werk naar huis rijd.
Moet zeggen dat het nu wel meevalt maar dat was echt een enge ervaring.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Vallen jullie ook om steeds in slaap ?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan