Bloedverlies - Zwangerschapsforum

Ongeruste mama (Gast) - schreef op 13-12 om 17:45
Hoi allemaal,
Zit een beetje met een dilemma en had graag wat meningen gehoord. Ik en mijn vriend kwamen er vrij snel achter dat ik zwanger was. Moest nog ongesteld worden ( cyclus nog wat raar, ben pas 4 maand geleden bevallen). Na een licht positieve test thuis, naar de huisarts.
Deze prikte bloed en de uitslag was dubieus( 21 hcg). Wij dus volop ongerust. Ik moest nog eens bloed prikken op zeker te zijn en ja hoor, hcg gestegen naar 72. Sindsdien kreeg ik bloedverlies, minder dan menstruatie, soms paar uurtjes niets. Alweer ongerust dus. Nogmaals naar de huisarts die er geen goed oog meer ik had. Wij ook niet meer en na wat treuren er ons bij neergelegd dat het mis was. 
Tegen alle verwachtingen in was hcg op een dah tijd weer gestegen naar 153. Dus mooi in lijn. Het bloedverlies duurt nu echter al 4 dagen. Ik heb niet echt pijn, wat kleine steekjes in onderbuik. Soms wat slijm bij het bloed, maar geen 'stukjes'. Net nog een test van thuis gedaan en die was weer knalpositief, positiever dan ooit. De onwetendheid maakt mij en mijn vriend gek.
Iemand ervaring met deze symptomen?
6 antwoorden en 38290480x bekeken
jessie95 - schreef op 13-12 om 20:28
Wat leuk zo snel weer zwanger maar denk omdat het nog zo kort geleden is je lichaam nog niet helemaal normaal misschien is het bloedverlies nog gewoon van je bevalling ofzo je kan helaas niks anders doen dan afwachten

Hou me op de hoogte en heel veel geluk toegewenst
jessie95 - schreef op 14-12 om 13:20
Zolang je postitief test zal het wel goed zijn toch?
Nancy (Gast) - schreef op 29-12 om 17:38
het bloedverlies kan ni meer van je bevalling zijn als dat al eerder gestopt was. Soms zijn het gewoon adertjes in je baarmoedermond die springen. En soms is het er geen duidelijke oorzaak en maakt t kindje t gewoon goed..... Het kan natuurlijk ook nog de andere kant op.

Hoop dat je goed nieuws krijgt
Nancy (Gast) - schreef op 30-12 om 20:20
jaqueline, het kan idd beide kanten op maar zo vroeg in de zwangerschap zijn niet alle testen even duidelijk aangezien er in sommige urine meer hcg zit dan in de urine van een paar uur later. 
Druppels bloed kan van alles betekenen soms is het bloed van een innesteling of van de baarmoedermond. 
Hoop dat je over aantal weken goed nieuws krijgt op de echo

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bloedverlies' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan