hoelang zwanger? - Zwangerschapsforum

nien - schreef op 05-06 om 11:16
Ik ben nu 9 weken en 4 dagen zwanger , als ik dat opzoek op internet word er gezegd dat ik in de tiende week zit..
Hoe kan dit? ik zit toch nu in week negen? 
6 antwoorden en 32781914x bekeken
Knuffel - schreef op 05-06 om 11:51
Nee de eerste week is van dag 0 tot dag 7... Als je dus de 9 weken voorbij bent dan zit je in de tiende week... Snap je wat ik bedoel?
Knuffel - schreef op 05-06 om 12:09
Week 1 is vanaf de eerste dag dat je zwanger bent.. Pas op 7 dagen ben je 1 week zwanger en is je eerste week voorbij. De 2e week is vanaf 1 week tot 2 weken. Dag 7-14 dus.. En zo ga je door.. Als je 9 weken zwanger bent dan dan ga je je 10e week in. Als je 10 weken zwanger bent, over 3 dagen dus voor jou. Begint je 11e week..
Ik hoop dat je het begrijpt.. Ik kan het niet duidelijker uitleggen.
nien - schreef op 05-06 om 12:11
jaa nu begrijp ik het ongeveer wel, dat zou dus ook betekenen dat ik over 2 weken uit de gevaren zone ben ?
nien - schreef op 05-06 om 12:16
De reden dat ik het niet snap komt door de verloskundige. Die zegt namelijk zoveel weken en zoveel dagen zwanger. dus ik zeg telkens ja ben 9 weken zoveel dagen zwanger tegen iedereen ..
Knuffel - schreef op 05-06 om 12:20
Ja dat zeg je dan ook goed hoor.. Eigenlijk gaat het daar ook om..  Donderdag ben jij 10 weken zwanger. Dat klopt dan toch? En als je 12 weken zwanger bent dan heb je de gevaarlijkste zone wel gehad ja. Dus nog 2 weken en 3 dagen. Je begint dan aan je 13e week. Maar dat is helemaal niet belangrijk eigenlijk hoor.. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'hoelang zwanger?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan