Nipt test - Zwangerschapsforum

dma1985 - schreef op 12-06 om 20:24
Beste Meiden,
Hoe is Julie ervaring met de nipt test 
Waar hebben jullie deze laten doen
Wat waren de kosten
Kregen jullie ook het geslacht te horen
Daantje
2 antwoorden en 32526866x bekeken
sg92 - schreef op 12-06 om 20:32
hoi,

mijn ervaring met de nipt test is goed heb dat op woensdag 26 april gedaan in boxmeer en heb toen de maandag avond de uitslag gehad van de verloskundige en de kosten waren 175 euro maar als je bij cz bent verzekerd kun je dat terug vragen als het net medisch noodzakelijk is alleen je moet het wel voorschieten. en het geslacht kregen we niet te horen dat horen wij bij de 20 weken echo
Michel soetens - schreef op 04-04 om 08:20
Misschien niet helemaal het antwoord wat je zocht. Maar wij hebben bewust de test niet gedaan. Ik denk dat je eerst bij jezelf moet nagaan: wat betekend de test en uitslag voor mij? En wat overweeg je als er iets negatiefs gevonden wordt?
Sta je niet open voor abortus? Dan loop je de gehele zwangerschap met stress rond omdat je kind iets afwijkends kan hebben. Dat is voor zowel jou als de baby niet gunstig. 
Lichamelijke afwijkingen zijn vaak bij een echo al te zien. En als het down heeft hoeft het niet te betekenen dat je kind hier last van heeft, of dat je er iets van merkt.
Nou ja, zo waren onze gedachtes dan. Ik snap dat mensen zekerheid willen. Maar denk ook een stap vooruit. 
Bij de verloskundige werd ons min of meer in gepraat waarom we het perse moesten doen. Maar de negatieve kanten werden niet verteld.
Hopelijk kunnen mensen een verstandige keuze maken voor zichzelf.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Nipt test' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan