Groei vruchtje loopt achter - Zwangerschapsforum

mamavaneenboefje - schreef op 13-09 om 17:25
Ik moet even van me afschrijven en hoop dat hier de juiste plek is om erover te praten.

Momenteel ben ik volgens mijn eigen berekening 8 weken zwanger van ons tweede kindje. Helemaal precies weet ik het niet, omdat mijn cyclussen schommelden tussen de 29 en 31 dagen. Wel had ik 7 augustus een super lichte test en 12 augustus was het een knaller en de clearblue gaf toen 1-2 weken aan, dus het moet wel rond de 8 weken zijn.

Nu hadden we gisteren de echo en de uitslag daarvan is waarschijnlijk niet goed.. de verloskundige zag dat mijn baarmoeder de grootte had van ongeveer 8 weken en deze was helemaal intact, alleen het vruchtje had de groei van 5/6 weken (op het scherm stond 5w3dagen), het was zo klein dat er ook geen hartje te zien was. We zijn naar huis gestuurd met de mededeling dat we komende dinsdag terug moeten komen om te zien of het eventueel nog gegroeid is of dat het met 5/6 weken gewoon gestopt is met groeien, maar we uit moeten gaan van het laatste.

Ben er best wel verdrietig onder en mijn gevoelens zijn zo tegenstrijdig omdat ik me zo zwanger voel en helemaal niet het gevoel heb dat het mis is, terwijl de echo er niet goed uitzag voor deze termijn..
3 antwoorden en 31625643x bekeken
mamavaneenboefje - schreef op 14-09 om 10:58
Ik heb geen ovulatietesten gebruikt, ben er vanuit gegaan dat mijn cyclus tussen de 29 en 31 dagen zou zijn..

Ga er vanuit dat het niet goed is, ook al geeft mijn lichaam geen enkel signaal dat het niet goed is en voel ik me heel erg zwanger en heb ik veel last van bandenpijn. Heel erg dubbel en het wachten is echt k"t

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Groei vruchtje loopt achter' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan