onzeker en verward - Zwangerschapsforum

mamv2prinsesjes - schreef op 26-10 om 15:35
hoi dames. Ik moeten even mijn ei kwijt.
ivm bloedingen heb ik afgelopen dinsdag een echo gehad om te kijken of er nog wat in mijn baarmoeder zat.(ik weet mijn cyclus niet) Dinsdag naar de echo geweest inwendige echo gehad was er alleen een vruchtzakje te zien van 9.3mm bij 6.3mm. De echo vrouw zei en dacht dat het nog te vroeg was om iets te zien. Dinsdag rond half 5 heftige krampen ik ga naar het toillet en verloor een hele grote stolsel wel dikke 4 a 5 cm ik dacht echt nou ik heb een miskraam. Ik ben het kindje verloren na de stolsel nam het bloeden ook weer meteen af. Ik heb de verloskundige gebeld met het verdrietige nieuws. Wanneer er andere klachten bij kwamen moest ik weer bellen. Woensdag krampen niet lekker nog steeds last van "kwaaltjes"Afgelopen nacht de hele nacht wakker gelegen buikkrampen bloedverlies en piekeren. Mijn 3e miskraam achter elkaar gevoel dat mijn lichaam me echt in de steek laat. vanmorgen verloskundige maar gebeld om dat de pijn gewoon niet leuk was, ik was bang dat er wat achtergebleven was. Ik moest vanmiddag maar even komen voor een echo om te controleren of dat er nog resten waren achtergebleven. Bij de echo aangekomen uitwendig zag ik meteen het vruchtzakje met iets erin?
Ik snapte er niks van ik dacht dat ik alles was verloren vruchtje was 1.7mm vruchtzakje was gegroeit naar 12mm. Volgens de vrouw van de echo loopt het vruchtzakje altijd voor op het vruchtje. Maar ze wou me geen valse hoop geven wand er zat nog een stolsel bij het vruchtje en vruchtzakje.Het is dus afwachten of die stolsel het vruchtzakje mee trekt volgens mijn berekening moet ik 5 weken en 5 dagen wezen. volgens de verloskundige zal ik op 6.4 weken zijn en volgens de echo en grote van het vruchtje zal het 4.6 weken zijn. Ik word zo gek van deze onzekerheid. Ik weet dat dit echt een geval apart is maar wat denken jullie een miskraam opkomst?

(Ik had wel een hele hoge HCG gehalte dus de kans van een tweeling was ook zeer zeker aanwezig)

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'onzeker en verward' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan