Zwangerschap bekend maken - Zwangerschapsforum

A7X - schreef op 29-10 om 18:04
Hoi allemaal. 
Er is vast al een topic hierover, maar hierbij een nieuwe! Hoe hebben jullie (of gaan jullie) het bekend gemaakt aan familie/vrienden dat jullie in verwachting zijn?
Wij weten sinds dit weekend dat we ongeveer 4 weken in verwachting zijn van ons eerste kindje, dus super spannend! We willen wachten tot de eerste echo om het bekend te maken aan toekomstige opa's/oma/tantes/ooms. Wie heeft originele ideëen? 
3 antwoorden en 30866136x bekeken
floydi - schreef op 29-10 om 20:48
Probeerde een foto te sturen maar dat lukte niet. Wij hebben een feest gegeven voor onze verjaardagen en aan de muur ging een enorme
Foto van onze hond met een krijtbord om haar nek met de tekst”baby guard dog duty starts december 2017” ik wilde geen groot onthullingsmoment veel te veel aandacht haha dus ieder visite
Die binnen kwam zag het hangen en was Erg leuk. Onze ouders en zussen kwamen een uur eerder om “te helpen opbouwen” haha die hebben het dus eerst gezien
Mama-An - schreef op 30-10 om 08:10
Ik heb bij de eerste voor mijn moeder een "logeertasje" gemaakt. Dus toilettas met paar luiertjes, doekje, speen, borsteltje en pyama. Met daarop de tekst: Als ik later groot ben, mag ik dan komen logeren.
Voor mijn schoonouders had ik een fotoboekje gemaakt van de wintersport met op de laatste pagina de foto van de test en de eerste echo met de tekst: Als ik later groot ben mag ik dan ook mee naar de sneeuw.
Voor mijn beste vrienden had ik een vacature tekst geschreven (omdat hij toen een nieuwe baan zocht) Iets in de trant van "ervaren oppas gezocht wegens uitbreiding van de werkzaamheden" en toen als "salaris" erbij gezet: gezellige avondjes met ons, wijntjes enz. Hij ging eerst heel serieus lezen en toen had ie t ineens door.
Voor de broers en zussen had ik een doosje gemaakt (met Pasen) met een roze en een blauw chocolade eitje erin en daarbij een klein kuikentje. In het dekseltje had ik de echo foto geplakt met de tekst Ons "ei" komt uit op 27 oktober. 
A7X - schreef op 30-10 om 08:32
Wat leuk!! Dat logeertasje is echt een leuk idee. Die ga ik onthouden!!!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwangerschap bekend maken' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan