onzekerheid! - Zwangerschapsforum

jacky - schreef op 18-09 om 18:43
Hey ladies,
2,5 week geleden heb ik een zwangerschapstest gedaan omdat ik best veel verschijnselen had, hieruit bleek ik zwanger te zijn, we waren erg geschrokken maar na het even te laten bezinken waren we dolgelukkig!
Vorige week kreeg ik plots buikpijn en bloedverlies, dus kreeg ik een spoedecho in het ziekenhuis. Ze dachten toen dat ik 7-8 weken was. Op de echo kreeg ik een lege vruchtzak te zien, helaas. Voelde de grond onder mijn voeten wegzakken. Die verloskundige zei dat ik kon afkijken of het er die week uitkwam, en anders kon ik vanaf vandaag een afspraak maken voor curretage. Maar ik vertrouwde het niet dus heb vandaag nog een echo gekregen, en wat denk je? Er was ineens heeel duidelijk iets te zien!!! Volgens de meting ben ik nu 6 weken, er was alleen nog geen hartactie, dus volgende week dinsdag weer een echo, ik hoop zo dat het hartje dan klopt, heb weer een beetje hoop gekregen.
Hebben jullie hier toevallig ook ervaring mee? Zo ja dan hoor ik supergraag of het nog goed kan komen en hoe het bij jullie ging, alvast bedankt dames.

xxx
5 antwoorden en 45860979x bekeken
jacky - schreef op 18-09 om 19:13
Hey dankjewel!
Inderdaad een hele grote en domme fout, ze had me niet eens doorverwezen naar een gyn voor een extra echo, wat normaal dus wel de bedoeling is. Ben ook echt kwaad, had eigenlijk de hoop bijna opgegeven maar besloot nog een echo te vragen, in een ander ziekenhuis, godzijdank dat ik dat heb gedaan he. Ben super benieuwd, weer een week wachten voor ik zekerheid heb maar heb het er voor over, spannend!
Olivia-Anna - schreef op 18-09 om 19:58
O ik wens je heel veel succes hoor!!
Je zou op je tanden bijten om geen aanklacht in te dienen..
Door hen was je bijna een kindje kwijtgeraakt!!

Dus jullie gaan er nu samen voor??
jacky - schreef op 19-09 om 10:59
We gaan er helemaal voor nu!! Ben ook echt aan het denken of ik een aanklacht in zal dienen, als volgende week alles goed is ga ik er zeker achteraan!
Lynn - schreef op 18-09 om 22:33
Hey meid,
Wat erg zeg... Goed dat je naar je gevoel geluisterd hebt!! Zo zie je maar weer dat de artsen ook fouten maken, maar wel een met grote gevolgen! Succes met je echo en hoop dat alles oke is met je kindje! Kan me voorstellen dat je je wat onzeker voelt maar je hebt in ieder geval al iets moois gezien op je echo!
Liefs lynn

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'onzekerheid!' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan