Misselijkheid - Zwangerschapsforum

Bonitaa (Gast) - schreef op 22-11 om 18:44
Hi ,
Ik ben benieuwd of er meer dames zijn die weinig tot geen eten kunnen verdragen in het begin van de zwangerschap? Ik spuug elke avond mijn eten weer uit....en kan gedurende de dag maar weinig verdragen . ..krijg snel buikpijn en krampen. Ben benieuwd naar jullie ervaringen en tips.
3 antwoorden en 30530060x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 22-11 om 19:35
Bij mij lukte het misselijke gevoel grotendeels te onderdrukken Door om de 2 a 3 uur kleine beetjes te eten. Ik heb ook wel dagen gehad dat alleen toastjes binnen bleven en een paar dagen dat voornamelijk komkommer eten hielp.
chantal - schreef op 22-11 om 19:41
Hier nog 1 met dit "probleem" hou ook mijn hoofd maaltijden totaal niet binnen en drink ook erg weinig merk ik. 
Word van drinken extra misselijk.
Vind het echt lastig ! Hoever ben jij?
Loes - schreef op 23-11 om 23:58
Ik heb in de eerste drie maanden elke dag 1-2 keer overgegeven. In het begin 4-5 keer per dag, maar omdat dat echt niet gezond was heb ik medicijnen gekregen waarmee het dus ietsje beter ging. 
Zoek goed uit of er eten is waar je minder of juist extra beroerd van wordt en eet wat kan (ook als t niet zo gezond is, zeker wanneer je echt heel weinig binnenhoudt). Je kan dus ook de Ha om advies vragen. Ik kreeg suprimal, werkte dus wel wat en is ook zonder recept te verkrijgen. Maar als je eruit komt met goed letten op wanneer en wat je eet dan is dat natuurlijk fijner/beter.

Sterkte!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Misselijkheid ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan