Dat ging wat sneller dan verwacht! - Zwangerschapsforum

Lani (Gast) - schreef op 04-01 om 11:50
Pfoe zeg, spannend!
Vorige week vrijdag erachter gekomen dat ik (waarsch.) hartstikke zwanger ben  ! Vervelende is dat ik niet precies weet wanneer mijn laatste menstruatie was. In oktober heb ik een 'halve' gehad, was een beetje een rare menstruatie maar dat had ik wel eens vaker dus zocht er niets achter. Op 1 november officieel gestopt met de pil en begonnen met foliumzuur. 
Rond tweede week december ineens geen eetlust meer, wat steken her en der, stemmingswisselingen (pfoe, normaal altijd heel relaxed en was ineens echt giftig, schrok er zelf van). Ik zocht er nog steeds niets achter, wijdde het aan het ontpillen.
In de week van 25 december wel ineens echt goed misselijk (al het Kerstgeweld?). Maar nee, toch anders misselijk. Ik dacht na twee dagen: ik moet testen! Woensdag de 27ste een test van Kruidvat: plusje. Vrijdag de 29ste een Clearblue wekenindicator: Zwanger 3+. Wow. 

15 januari een eerste gesprek/echo met de verloskundige. Ik hoop zo dat zij dan een beetje kan zien en vertellen hoe ver ik eigenlijk al ben. Dit met name omdat ik echt geen idee heb en ik wil wel erg graag duidelijkheid. 
Eerlijk = eerlijk. Het is sneller gegaan dan ik had gedacht/gehoopt zelfs! Ik ben zo een type dat echt een denker is en dingen goed wil voorbereiden. Ik voel me overvallen maar ben ook wel reuze benieuwd. Misschien maar beter ook dat ik niet teveel heb hoeven nadenken, daar heb ik de komende periode nog heel veel tijd voor
Zodra ik weet hoe ver ik eigenlijk ben zal ik mij melden in het juiste subforum bij de juiste uitgerekende maand. 
5 antwoorden en 30094421x bekeken
proud_mommy - schreef op 04-01 om 13:27
Ow wat leukkk!!! Gefeliciteerd. Bij je eerste echo vertellen ze hoe lang je bent. Echt spannend. Is dit je eerste? 

Haha je hebt genoeg tijd om voor te bereiden. Gaat best snel maar wanneer je eenmaal bezig bent heb je zo alles in huis. Je gaat niet kunnen wachten tot je hem eindelijk vast heb(heb ik nu ook. Ben 37 weken). Heel veel successs
Lani (Gast) - schreef op 04-01 om 13:42
@hali2307

Ja, mijn eerste! Dus kan ook niet wachten op de 15de, duurt lang! 
Blijf er gelukkig nog wel een beetje nuchter onder (ben ik van nature), vriend is echt super enthousiast, zo lief. Ben nu op mijn werk (hij is ZZP'er en werkt vanuit huis) en appt net dat hij al helemaal menu's gepland met juiste samenstellingen voor mij etc etc. Lief hoe hij er mee bezig is. Probeer hem heel gek genoeg ook nog wel een beetje te remmen, ik ben zo nuchter dat ik pas echt geloof dat alles OK is na zo een eerste echo en eerste trimester voorbij. Hij lijkt op dit moment enthousiaster dan ik ben, gek he? Haha. 
Jij succes met die laatste loodjes!
proud_mommy - schreef op 04-01 om 13:51
Haha ik ken dat gevoel. Ik had dat ook. Ik wilde heel graag zwanger worden en toen het eenmaal zo ver was dacht ik, pas na de eerste echo zal ik 100% blij zijn. En die echo was met 12 weken. Ik denk dat als het ernstig zou zijn dat ze niet zouden wachten tot de 15e. Ik duim voor je. Ik hoop echt op het beste. Haha dank je wel. Van mij mag hij al komen.
Lani (Gast) - schreef op 04-01 om 14:07
Aan de hand van mijn verhaal denkt de verloskundige nu dat ik 6 weken ben. Vandaar pas de echo op de 15de omdat er dan zekersteweten iets te zien is met 8 weken. Maar mogelijk dus al langer zwanger. Of gewoon heel hoog Hcg en wellicht zwanger van een tweeling, haha! Dat roept mijn schoonmoeder namelijk al heel lang, dat ze het idee heeft dat ik een tweeling krijg ooit. 
Op mijn beste vriendin na (die nu zelf 30 weken zwanger is) en de beste vriend van mijn vriend na, weet nog helemaal niemand het. En dat laat ik lekker zo tot we bij de 12 weken zijn. Heb er geen problemen mee om het voor de rest nog geheim te houden. 
proud_mommy - schreef op 04-01 om 14:19
Ik had ook mijn echo op 12 weken, toen hoorde je het hartje. Bij mij wisten ze het wel eerder maar me man was ongeduldig hahaha. bij de volgende ga ik het wel stil houden. Spannend de 15e let me knowww

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Dat ging wat sneller dan verwacht!' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan