Test negatief, overtijd en altijd menstruatieproblemen? - Zwangerschapsforum

Zonnetjeinhuis (Gast) - schreef op 05-01 om 20:33
Goeieavond!

Ik heb nog niet eerder gepost hier maar ben toch benieuwd naar de verhalen van anderen..

Ik ben 22 en al ruim een maand niet ongesteld geweest.. Nu is het zo dat ik afgelopen halfjaar dagelijks menstrueerde en hiervoor ook bij de gynaecoloog kwam. Hij zei ook dat de kans niet groot was dat dit veranderde.. Maar +/- een maand en een week geleden heb ik voor het laatst gemenstrueerd. Uiteindelijk heb ik deze week een test gedaan maar die bleek nog negatief. 
Ondanks dat hij negatief is voel ik me nog niet 100% overtuigd. Ben elke dag vreselijk misselijk, gevoelige borsten, regelmatig heftige hoofdpijn, vaak steken in mijn buik, meer afscheiding dan normaal en soms ook duizelig.. Omdat ik geen verstaan heb van zwangerschapstesten en dergelijk (en omdat ik geen duidelijke cyclus heb) ben ik benieuwd wat jullie ervaring hiermee is en wat jullie adviseren. Zelf zou ik een kindje super welkom vinden en ben ik bij elke negatieve test ook weer teleurgesteld.. maar aan de andere kant heeft de gynaecoloog wel gezegd dat het moeilijker is met mijn onduidelijke cyclus.. alleen heb ik dit dus nog nooit gehad, terwijl mijn menstruele klachten al ruim 5 jaar aanwezig zijn..

Zou er toch een kans in zitten dat ik zwanger ben? Of kan ik hierin het beste op die test vertrouwen? En wat zouden jullie doen? Zijn er mensen met hetzelfde probleem?

En hoe zit dat precies qua testen? Zou het nu via een test al duidelijk moeten zijn?

Veel vragen en onduidelijkheden, sorry! Maar ik hoop dat jullie mij hier een beetje mee kunnen helpen!
Super bedankt! 

Liefs!
 
1 antwoord en 30071425x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 07-01 om 12:39
Ik denk dat je op de test kunt vertrouwen om je cyclus zo te horen behoorlijk van slag is. Ik zou tegen de tijd dat je echt klaar bent voor een kindje en er ook actief mee bezig bent om zwanger te raken hulp vragen bij de gynaecoloog of huisarts voor een traject om je cyclus te normaliseren mocht het dan nog steeds zo onregelmatig zijn. Er zijn medicijnen waardoor je eisprong en menstruatie regelmatiger worden zonder dat je gelijk in een ivf traject zit. 

Ik ga er even vanuit dat je bij de gynaecoloog beland bent vanwege het dagelijks bloedverlies en nog niet vanwege een actuele kinderwens als ik je verhaal zo lees.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Test negatief, overtijd en altijd menstruatieproblemen?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan