Mede-zwangeren gezocht - Zwangerschapsforum

Lytje81 - schreef op 23-02 om 18:48
Hoi! Ik ben op zoek naar zwangeren die net als ik bijna 5 weken zwanger zijn, om gezellig mee te beppen en ervaringen uit te wisselen. 
Groetjes Lytje 
11 antwoorden en 29319438x bekeken
proud_mommy - schreef op 23-02 om 18:53
Gefeliciteerd meid. Je kunt in de forum kijken naar de maand dat je bent uitgerekend als ie erbij staat.
Annemarieke (Gast) - schreef op 24-02 om 13:45
Lieve Dames,
Ik ben Annemarieke van den Heuvel, studente vroedkunde aan Artesis Plantijn in Antwerpen. Voor mijn studie ben ik op zoek naar een zwangere dame die het leuk zou vinden als ik haar zwangerschap zou volgen. Ik ben erg benieuwd naar de ervaringen van de zwangerschap en de consultaties. Waar ik wel of niet bij mag zijn is natuurlijk aan jou! Het eindproduct van deze opdracht is een verslag over het verloop van de zwangerschap en de bevalling. Dit verslag is natuurlijk anoniem! 
Ben jij een zwangere van maximaal 16 weken en lijkt het je leuk om mij te helpen met deze opdracht of heb je vragen? Stuur mij dan een mail! Het is voor mij geen probleem om een stuk te moeten reizen.
Alvast heel erg bedankt! 
(annemarieke@home.nl)

Nadia1988 - schreef op 01-03 om 20:17
Hallo Lytje.  Ik ben nu 5 weken zwanger van mijn eerste. Ik vind het allemaal super spannend, ben jij ook zwanger van de eerste?
Groetjes Nadia 
Lytje81 - schreef op 04-03 om 16:37
Hai Nadia! Nee van de tweede, maar mijn eerste is 14 jaar geleden dus alles voelt weer super nieuw Jij al last van misselijkheid of andere kwalen?
Nadia1988 - schreef op 04-03 om 16:54
Daar zit heel wat tijd tussen maar super leuk dat je een tweede kindje krijgt! Ik heb gelukkig nog geen last van misselijkheid. Ik ben alleen erg moe de laatste dagen. Voor de rest nog geen zwangerschapskwaaltjes.. groetjes Nadia???? 
Lytje81 - schreef op 04-03 om 19:16
Ja, nieuwe relatie, nieuwe ronde Kwaaltjes vallen erg mee tot nu toe, hoop dat het zo blijft. Af en toe wat krampen en heel moe, verder alles ok. Wanneer heb je de eerste echo? Ik 23 maart, duurt nog veel te lang!
Nadia1988 - schreef op 04-03 om 19:38
Ik wacht nog op bericht van de verloskunde praktijk... je moet je daar online inschrijven, dit heb ik een week geleden gedaan maar nog steeds niet gehoord dus ga morgen even bellen. Ik denk dat ik ook eind maart of begin april voor de eerste echo heen moet! Het is inderdaad lang wachten tot de eerste echo.. fijn dat we hier lekker kunnen kletsen  over onze zwangerschap. Niemand in mijn omgeving weet ervan, alleen mijn partner natuurlijk
IJBV - schreef op 04-03 om 19:38
He Lytje
Ik ben woensdag 7 weken, loop dus ongeveer gelijk met jou :-)
Ik heb ook ontzettend last van moeheid, maar denk ook een griepje onder de leden te hebben.
Vandaag ook enorm last van misselijkheid, hoop dat dat eenmalig is maar zal wel niet.
We hebben ook een uitgerekend in oktober groepje op brabbels. :-)
IJBV - schreef op 04-03 om 19:40
Wat een onsamenhangend verhaal heb ik getypt 
Schuif het maar af op de zwangerschap 
Nadia1988 - schreef op 04-03 om 23:04
Ik heb bericht gehad en mag 14 maart naar de verloskundige!
Lytje81 - schreef op 05-03 om 00:04
Ahh da's mooi snel! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Mede-zwangeren gezocht ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan