Ik weet het niet meer - Zwangerschapsforum

Sj (Gast) - schreef op 28-08 om 17:36
Hey iedereen, 
Ik zit met wat..
Ik weet sinds twee dagen dat ik weer zwanger bent maar ik twijfel als het wel goed loopt..
Want in juli heb ik een miskraam gehad bij precies 6 weken en nu ben ik op het moment 4 weken en twee dagen. 

Zaterdag heb ik licht bloedverlies gehad bij het afvegen alleen toen maandag donkerbruin waterig afscheiding en vandaag weer.

Bij mijn miskraam begon het ook zo maar eerst met bruine afscheiding en toen bloedverlies bij het afvegen en na een week kreeg ik een miskraam.
Ik zat er echt doorheen toen ik de miskraam kreeg, maar heb bewust afgewacht tot een eerste menstruatie voor dat ik weer zou proberen om zwanger te worden..

Maar nu ik heb mijn twijfels, ik kan ook niet naar de huisarts want als je geen 6 weken bent of meer kunnen ze niets doen want het is te klein..
En het wachten duurt zo lang.
Ik ben aan het twijfelen als het aan mij ligt dat het steeds fout gaat.. 
Wie heeft zoiets ook meegemaakt? 
Groetjes 
1 antwoord en 26933705x bekeken
Falca - schreef op 28-08 om 18:03
Het ligt niet aan jouw als het mis gaat, haal dat alsjeblieft maar uit je hoofd. Er zijn zoveel dingen die goed moeten gaan om een nieuw mensje te maken waar jij geen invloed op hebt, naast uiteraard wat dingen waar je wel invloed op hebt zoals gezond leven. Het is vaak niet aan te wijzen waarom het wel of niet goed gaat.
Bloedverlies kan in de zwangerschap ook voorkomen zonder dat je miskraam hebt, je kunt helaas niet anders als afwachten en hopen dat het blijft zitten.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ik weet het niet meer' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan