Wachten op miskraam - Zwangerschapsforum

Hartje - schreef op 13-11 om 20:12
Haha lin ik stond idd vanmiddag in de winkel te twijfelen. Nam zondag lekker advocaat hihi! 
Lief jullie reacties! Tot nog toe gaat 't heel goed hier. Als ik zo voel is de baarmoedermond weker, en heb pcm genomen zo is 't heel goed uit te houden. Idd lekker bankhangen! 
78 antwoorden en 26288695x bekeken
Hartje - schreef op 14-11 om 03:30
Hm. Volgens mij zijn de eerste pillen nu wel uitgewerkt? Ik vloei al weer minder, minder krampen en nog geen vruchtzakje.. Gelukkig nog een dosis maar als ik naar jullie ervaringen kijk moest ik em nu al wel kwijt zijn? Kheb wel 1cm ontsluiting maar dat is het dan ook. 
Anne - schreef op 14-11 om 08:32
Ervaringen zijn heel wisselend hartje, bij mij had de miskraam zich al een beetje j gang gezet en waren de pillen net het zetje in de rug. Toen ging het snel inderdaad. Het is nu al 6 uur na je berichtje, dus ik hoop dat het allemaal al gebeurd is. Heel veel sterkte
deb95 - schreef op 14-11 om 10:49
Wat balen Hartje! Ik ben nog steeds aan het wachten op de eerste menstruatie na de miskraam. Het is al 6 weken geledens. Om moedeloos van te worden.

Heel veel sterkte meid!
Hartje - schreef op 14-11 om 10:52
Oh deb en zo moet je wat geduld hebben hé! 
Hier wil 't nog steeds niet, constante zeurende pijn maar weinig bloedverlies en die stolsels zitten er allemaal nog steeds in. Dus ook maar geduld hebben
Besje - schreef op 14-11 om 11:13
Dag hartje, bij mij kwam het vruchtje pas s ochtends. Opeens voelde ik iets uit me komen, was net een stuk lever. Moet je niet de volgende dag op controle om te zien of alles weg is? 
Vond dit echt vreselijk... Ik zat ik wachtkamertje vol dikke buiken en vrolijke gezichten. Terwijl ik nog hevige krampen had en net de vreselijkste nacht ooit achter de rug had. 
Hartje - schreef op 14-11 om 11:37
Ah das wel naar dan! Hier 't nog niet kwijt, knoet volgende week woensdag op controle
kirstnn - schreef op 14-11 om 11:43
Hartje 't kan denk ik ook wel even duren voor 't loslaat. Ik had dan wel 'n spontane mk maar zondagnacht begon 't en vrijdag pas vruchtzak verloren succes nog meis. 
Hartje - schreef op 14-11 om 12:11
Oké kirsten dan wacht ik geduldig af ! Had ik er een verkeerde voorstelling van.. 
Saar - schreef op 14-11 om 16:19
Hoi Hartje, ook bij mij heeft even geduurd. Spontaan miskraam gestart op vrijdag. Vrijdag Erna op controle maar vruchtje zat er nog. Dan maar pilletjes opgestoken diezelfde dag en pas dinsdag daarop vruchtje eruit gekomen. Ik heb mijn eerste menstruatie dan 31 dagen na start van miskraam gekregen. Ik was 8 weken ver. Vervelend maar idd u lichaam moet tijd nemen alles ‘los te laten’. Succes
kirstnn - schreef op 14-11 om 17:01
Maakt niet uit hartje! Is gewoon heel verschillend per persoon, kan zo gebeurd zijn maar kan ook lang duren, 't zelfde voor 't bloedverlies etc etc
Hartje - schreef op 15-11 om 06:13
Oké jullie antwoorden geven me weer hoop dat 't nog komt. Hadden jullie dan dagen lang krampen en stolsels? Hier wel lage rugpijn soms een steek maar verder eigenlijk heel rustig. Gelukkig heb ik er niet veel last van, zo red ik 't wel tot woensdag. Ik vind 't wel naar dat 't allemaal zo lang duurt.. 
Deb ik zat nog te denken, kun je niet per ongeluk weer zwanger zijn? Heb je wel weer een eisprong? Zou natuurlijk helemaal mooi zijn voor je  
Anne - schreef op 15-11 om 08:52
Het schijnt inderdaad lang te kunnen duren, bij was het denk alleen zo snel (3 uur) omdat de miskraam van zichzelf was begonnen en de tabletten een zetje in de rug waren. Had 2x4 tabletten en maar 4 gebruikt. Ik moest wel bellen als het niet kwam met de tabletten na 48 uur omdat ze dan of meer voor schrijven of curettage (zo zei mijn arts het). Zelf vond ik het wachten al zwaar, ik hoop dat je ze snel helpen. Je hebt al zoveel geduld gehad
San1989 - schreef op 15-11 om 10:11
Hartje ik had van de 6 dagen denk ik 3 dagen echt bloedingen met stolsels erin.  wanneer bij mij toen het vruchtzakje eruit is gegaan weet ik niet. 
deb95 - schreef op 15-11 om 10:13
Helaas niet Hartje  Ben zo bang dat hele cyclus nu overhoop ligt. De wens is alleen maar groter geworden.
Hoe is het nu met jou?
Hartje - schreef op 16-11 om 07:09
Deb wat jammer nou! Heel veel sterkte! Je lichaam heeft dan toch tijd nodig om te herstellen.. Hoor wel vaak dat mensen vlot na een mk zwanger worden dus wie weet!

Tis zeker normaal dat ik veel rug en buikpijn heb met niet heel veel bloedverlies? Gewoon een menstruatie/iets minder. 
Bloedverlies zelf is naast rood ook roze slijm en soms beetje wondvocht achtig. Heb deze afscheiding met een menstruatie niet, herkennen jullie dat? 

San van jouw berichtjes weet ik dat je ook zoveel pijn had.. Hoe gaat 't nu? Testen alweer negatief? 
lin95 - schreef op 16-11 om 07:19
Hartje; ik vind echt dat als je het niet 100% vertrouwd je gewoon je verloskundige moet bellen hoor meis! Een miskraam is niet niks en ik vind dat je daarvoor net zo goed mag bellen wanneer je je zorgen maakt of je niet weet of iets erbij hoort! Al is het voor je eigen gevoel.  Ik ben na 2 dagen bloeden als een rund gecurreteerd en was daarna van alle bloedingen af.. dus ik durf niet te zeggen hoe het anders zou lopen, maar zij weten dat wel. Misschien kunnen ze evt al kijken met een echo ok je gerust te stellen of het al gebeurd is ja of nee?? 

Succes ermee 
Hartje - schreef op 16-11 om 08:17
Ik mag idd wel een echo, heb een hele lieve vk! Maar we denken eigs allebei dat het er nog zit, omdat ik maar 3 kleine stolsels ben verloren.. 
De pijn is te houden met 2pcm per x. Ach ik denk dak gewoon geduld moet hebben maar das best lastig hihi. Vind 't iig heel fijn om hier jullie ervaringen te horen en de mijne te delen! 
Besje - schreef op 16-11 om 10:46
Ja en praten helpt echt hartje. Ik kon er echt geen woord over kwijt en kon het woord miskraam zelfs niet over mijn lippen krijgen. Ik was vol schaamte en vooral zelfhaat dat mijn lichaam niet deed waar het voor gemaakt was. Zeker na 2de miskraam. Ik zat echt héél héél diep. Het is eigenlijk pas na geboorte van mijn eerste kindje dat ik erover ben beginnen praten en het heb kunnen verwerken.
Saar - schreef op 16-11 om 13:24
De hoeveelheid bloed was bij mij niet extreem. 2 dagen rood bloed met stolsels en de rest oud bruin bloed. De krampen waren met pijnstilling zeker te doen, zoals je zelf aangeeft: rug en lichte menstruatiekrampen. Voor mij was het duidelijk dat het vruchtje er niet uit was tot ik het op een stukje papier zag liggen. Vreemd genoeg een hele opluchting. Elk lichaam is anders en iedereen heeft andere ervaring. Je moet gewoon volgen wat jij denkt dat oké is. Ik kon er wel over praten en dat hielp maar hangt van je eigen karakter af. Succes!!
kirstnn - schreef op 16-11 om 13:38
Hier wel die volle 5 dagen bloed en stolsels, echt alsof ik leeg liep  toen vrijdags 't vruchtzakje eruit was werd 't ook meteen veel minder. Qua pijn vond ik het beter te doen als na de curretage, toen lag ik echt dubbel gevouwen van de pijn. Nu na de bevalling van mijn zoontje kan ik wel zeggen dat 't na de curretage extreme naweeën waren. 
San1989 - schreef op 16-11 om 13:53
Hartje mijn testen zijn nog niet helemaal negatief. Maar wel erg licht. Dit is die van net. Dus in de middag met genoeg drinken ect. Ik had idd echt hele erge krampen. Met pieken. Ik duim voor je meis dat je snel verder kan 
Hartje - schreef op 16-11 om 16:15
San ik zie geen foto? Dan heb je zeker ook geen symptomen meer?
Ik slik nu even geen pcm meer, wil weten wat m'n temperatuur is. Was net nl 37,8 en ik voel me ook lamlendig. Las ih boekje dat ik moet bellen boven de 38. En raad eens, tis natuurlijk vrijdagavond ....
Hadden jullie ook temperatuur verhoging?
Weet je, ik voel me zo ontzettend eenzaam, ben 3 dagen lang al alleen thuis met de kinderen, voel me naar en m'n man ziet me ook niet voor m'n gevoel die is juist zo druk met z'n werk. Ik ben echt zo blij met jullie, jullie zijn de enigen die naar me luisteren op 't moment! Heel lief! 
Hartje - schreef op 16-11 om 16:17
Hé trouwens deb, in mn foldertje vh zkh staat dat ik ook moet bellen als de menstruatie 6 weken uit blijft.. Idee voor jou? 
deb95 - schreef op 16-11 om 16:29
Oh meid... wat vervelend zeg  ik zou anders gewoon de huisarts alvast bellen hoor, zeker met het weekend in het vooruitzicht! Dikke knuffel!
Ik heb normaal een cyclus van 35 dagen, dus al redelijk lang. Ik wacht het dus nog 1 week af en anders ga ik inderdaad bellen. Net ovulatietest gedaan en die is helemaal wit. Tot nu toe continue een tweede streepje, licht en donker. Dus ik denk wel dat de menstruatie echt zit te komen. Hopelijk kunnen we het nieuwe jaar straks met goed nieuws beginnen. Ondertussen genieten van het mooie ventje dat we hebben, want wat zijn we daar al rijk mee. Hoe lastig de wens ook is.
San1989 - schreef op 16-11 om 17:21
Hartje - schreef op 16-11 om 17:24
Oh toch nog een streepje idd! Wel zichtbaar ja. 
Ik wacht tot ik 38 heb en denk tot de kinderen in bed liggen. Meet elk uur, net 37,9 denk dat 't niet gaat zakken eigs. Bah
kirstnn - schreef op 16-11 om 18:45
Dalijk idd maar even bellen hartje, wat kut zeg! Ben benieuwd wat ze gaan zeggen. 
San1989 - schreef op 16-11 om 19:18
Hartje idd wat de andere meiden zeggen als je het niet vertrouwd gewoon bellen! Ik heb mijn temp niet gemeten. Maar ik ben zowiezo nooit zo snel van pcm oid haha.  verder heb ik geen symptomen meer hoor. Wel veel afscheiding soms maar hoop wel snel negatief te testen om miss toch met ov testen mijn eisprong te vinden. 
Saar - schreef op 16-11 om 19:25
Volg idd je gevoel. Als je denkt dat er iets niets lekker zit, bellen. Je lichaam geeft vaak wel aan als het niet oké is. Ik vind een miskraam op zich ook een eenzame gebeurtenis. Je kan wel praten of steun krijgen van je partner of dierbaren maar wat je lichaam doormaakt en hoe jij je bij alles voelt en Wat er dan door je gedachten gaat, vind ik moeilijk. Dat vond ik het moeilijkste: dit moeten doormaken en mij in mijn gevoel alleen voelen ook al bedoelen anderen het goed. Ben blij dat je hier wat steun vind in onze ervaringen. Dikke knuffel

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wachten op miskraam' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan