Bruine vloed / vlokken - Zwangerschapsforum

anitavvv - schreef op 20-04 om 08:31
Hoi allemaal , 
Ik heb een paar vragen , want zit me niet helemaal lekker ,,  afgelopen dinsdag ( 16/4) deed in een test van Etos , digitaal . Deze gaf aan zwanger , de volgende dag(woensdag 17/4 ) clearblue digitaal met week indicator gekocht , ook deze test gaf aan Zwanger 2-3 weken , wat precies kan kloppen met terug rekenen .  Maar omdat ik sinds donderdag super donkere urine had , en vrijdag bruine vloed en vlokken met plassen , heb ik vrijdag de testen gekocht van Kruidvat , de Early ( waar je op moet plassen ) en de cassette (waar je 4 druppels in moet doen met een pipet )  alle twee deze testen gaven gisteren en vandaag negatief aan ..   dus niet zwanger , terwijl digitaal een paar dagen eerder aangaf wel zwanger .  Ben nu zo bang dat mijn zwangerschap afgebroken is , maar heb alleen bruine bloed / vloed met vlokken gehad , niet rood .  Heb ook al deze weken nog geen zwangerschap kwaaltjes gehad .  

Heeft iemand ook deze ervaring met testen , digitaal wel positief en gewone testen negatief ? 
Welke test is nou het betrouwbaarste ? 
Liefs Anita 
4 antwoorden en 1405895x bekeken
Puck - schreef op 20-04 om 09:36
Ik zou de digitale nog eens over doen. Het kan natuurlijk dat het mis gelopen is. En bij twijfel misschien even langs de huisarts en een bloedtest vragen? 
sweet - schreef op 21-04 om 08:09
Ik heb tijdens mijn zwangerschap ook bloed met vlokken en stolseltjes gehad,  was oud bloed wat daarna rood werd. Was toen al 11 weken zwanger en bij mij bleek het toen een blaasontsteking te zijn. Dat zou dus ook een optie zijn. Heb toen niet meer getest dus dat weet ik niet.
Ik heb 6 keer per jaar blaasontsteking en ben er altijd ziek van, toen dus niet, dus had het ook niet verwacht.
Ook kan het natuurlijk mis zijn, maar zoals puck zegt, gewoon nog een keer een digitale test doen.
Succes !
Anoniem (Gast) - schreef op 21-04 om 08:35
Als je de twee laatste testen goed hebt gedaan lijkt het erop dat het mis is gegaan. Kan soms met heel weinig bloed/oud bloed zijn of nog komen. Je kunt helaas niks anders doen dan wachten. 

Je kunt over een paar dagen nog eens testen als het hierbij blijft.
anitavvv - schreef op 21-04 om 12:22
Allemaal heel erg bedankt voor jullie antwoorden ,,  ben heel erg bang dat het mis is gegaan ..  
Dinsdag ochtend ga ik nogmaals de clearblue digitaal met week indicator halen , ben heel nerveus voor de uitslag .. ik laat het jullie weten , oké ?  

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bruine vloed / vlokken' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan