Zwanger na spiraal - Zwangerschapsforum

Robin (Gast) - schreef op 16-05 om 22:10
Hallo dames. Ik zal mijzelf even voorstellen ik ben Robin 22 jaar oud en wil graag gaan beginnen samen met mijn vriend van 26 voor een kindje. Vorige week vrijdag heb ik mijn spiraal laten verwijderen. Vanaf afgelopen maandag tot gisteren licht bloedverlies gehad absoluut niet veel en sinds vandaag niks meer… nu weet ik niet of dit menstruatie was of bloeding van het verwijderen van mijn spiraaltje … mijn vraag is eigenlijk hoe snel waren jullie zwanger na het verwijderen van spiraal? Ik denk vaak erover na of het helemaal nooit zou gaan lukken en hier word ik heeeeel erg angstig van pff… 
 
groetjes Robin 
29 antwoorden en 23648988x bekeken
proud_mommy - schreef op 16-05 om 22:27
Hoi meid,

Ik ben de tweede ronde zwanger geworden. Ik heb het in februari laten verwijderen en ik ben nu 6 weken zwanger.  Succes meid. Niet teveel stressen en ga ervoor.
Robintje (Gast) - schreef op 16-05 om 22:34
Ja ik heb al 3 ovulatie testen gedaan maar eentje daarvan twijfel ik over... is deze positief of toch niet ? Ik hoop zo dat het snel raak is.. wat bedoel je ook alweer met 2e ronde? Hoelang heb je er dan over gedaan? 
Anoniem (Gast) - schreef op 16-05 om 22:42
I
Anoniem (Gast) - schreef op 16-05 om 22:43
Dat is de foto groetjes Robin 
proud_mommy - schreef op 16-05 om 23:08
Die kan donkerder lijkt me. Gewoon door testen. 
Ik heb in maart een bloeding gehad, maar die maand heb ik niet meegeteld want dat was mijn eerste menstruatie nadat ik mijn spiraal eruit had. In april een bloeding gehad en mei zwanger. 
Robintje (Gast) - schreef op 16-05 om 23:11
Ik ben zoo bang dat het ons niet gaat lukken... 
3 dagen na verwijdering van spiraal heb ik bloedverlies gehad tot gister ... van maandag dus tot gister.. dus geen idee nu hoe ik mijn vruchtbare periode kan berekenen. Word er onzeker van 
proud_mommy - schreef op 16-05 om 23:15
Wanneer zou je normaal ongesteld moeten worden? 
Robintje (Gast) - schreef op 16-05 om 23:17
20e/21e....
proud_mommy - schreef op 16-05 om 23:21
Ik zou de eerste menstruatie afwachten en dan je cyclus bepalen.  Zo heb ik dat ook gedaan. Gewoon wanneer we wilde gemeenschap. Pas na de eerste cyclus ovulatietesten gebruikt om mijn eisprong te vinden.
Robintje (Gast) - schreef op 16-05 om 23:23
Hoeveel dagen na mijn menstruatie kan ik ovulatie test gaan doen ? Ik heb geen geduld meer pff... en wat als ik die tijd niet ongesteld word. Moet ik dan die dragen bloedverlies aanhouden van afgelopen week? Of is dit toch denk je bloedverlies van het verwijderen van de spiraal?
proud_mommy - schreef op 16-05 om 23:26
Het kan van het verwijderen zijn. Anders vanaf dag 10 testen en dan kijken of het goed oploopt. Dan door blijven testen totdat het heel donker is.
Robintje (Gast) - schreef op 16-05 om 23:28
hoe bedoel je vanaf dag 10? Had gewild dat ik wat meer verstand ervan had maar dit word pas onze eerste 
proud_mommy - schreef op 16-05 om 23:36
Dus je telt vanaf de eerste dag dat je gebloed hebt, doe je er 10 dagen bij. Vanaf die dag moet je dus testen. Dan ergens in de middag. Je urine mag niet te geconcentreerd zijn. 2 uurtjes nadat je gedronken hebt kun je testen.
Robintje (Gast) - schreef op 16-05 om 23:39
je bedoelt dus beginnen met ovulatie testen? Super bedankt voor al je reacties je helpt me enorm... mag ik vragen hoe oud jij bent? En word dit wondertje je eerste ?
proud_mommy - schreef op 16-05 om 23:44
Ja je ovulatietesten. Graag gedaan meid. We zijn hier om elkaar te helpen. Ik hoop dat het snel raak is. Als je nog andere vragen hebt kun je ze stellen.

Ik ben 25, dit word mijn tweede kindje 
Robintje (Gast) - schreef op 16-05 om 23:45
Hoelang hebben jullie over het eerste wondertje gedaan?
proud_mommy - schreef op 16-05 om 23:48
Bij mijn zoontje 18 maanden. 1,5 jaar
Robintje (Gast) - schreef op 16-05 om 23:54
Dat is erg lang ja... jammer dat het vaak zolang duurt... daardoor word ik erg onzeker altijd
proud_mommy - schreef op 17-05 om 00:13
Dat is niet altijd zo. Probeer positief te denken.  Als je nu al stress gaat hebben dan krijg je een moeilijke periode. Als je je nu positief instelt dan gaat het wat makkelijker. 
Robintje (Gast) - schreef op 17-05 om 00:17
Was er een reden voor dat het wat langer duurde bij jullie? Of niks? Ja ik ga zeer zeker positief denken en blijven .. dus 13e bloedverlies gehad 3 dagen lang. Dus ik kan gokje wagen om 23 mei ovulatie test te doen? Heb vanaf spiraal eruit is dus vanaf vorige week vrijdag 4 keer onveilige seks gehad ... ben je trouwens wel meteen vruchtbaar na mirena spiraal of moet het eerst uitwerken ?
proud_mommy - schreef op 17-05 om 00:26
Ze zeiden dat de zaad van mijn man wat minder was. We waren er ook te veel mee bezig. Had heel veel stress erdoor haha. 

Inderdaad 23 beginnen met testen totdat ie donkerder is dan de controlestreep. En je bent direct vruchtbaar. Dus zou best kunnen dat je gelijk deze maand zwanger bent.
Robintje (Gast) - schreef op 17-05 om 00:31
gelukkig heb je dan alsnog je eerste wondertje mogen krijgen! Hoe oud is je man als ik vragen mag? Ik ga vanaf de 23e testen. Wil je graag op de hoogte te houden via hier ben echt heel erg benieuwd. Nu begrijp ik het tenminste. Heb via Google op verschillende sites al ovulatie uitgerekend maar elke site zei wel iets anders dus vind dat totaal niet betrouwbaar. Heb je ervaring met goede ovulatie testen? Heb het tot nu toe met die van de action gedaan kost €2,50 voor 5 stuks dus dat vond ik super goedkoop. 
proud_mommy - schreef op 17-05 om 01:11
Mijn man is 30. Ja ik ben  benieuwd. Ik hoop dat het snel raak is. 
Ik heb die van action gebruikt. Die zijn heel goed.
Robintje (Gast) - schreef op 17-05 om 01:30
Ik hoop het ook zo erg... hebben jullie kinderwagen en babykamer etc nieuw gekocht? Of tweedehands?
proud_mommy - schreef op 17-05 om 02:21
Tweedehands. We hebben zijn kleertjes en badje etc nieuw gekocht maar kinderwagen en kinderkamer via 2ehands.be sommige dingen via Amazon. 
Robintje (Gast) - schreef op 17-05 om 02:40
bedankt voor je tips! Ik ga je op de hoogte houden als het snel raak is!
proud_mommy - schreef op 17-05 om 07:56
Geen dank. Succes meid 
Chiara - schreef op 17-05 om 16:47
Hoihoii. 
Ik zal eventjes mijn ervaring opschrijven. Ook ik had een spiraaltje en had net als jij 3 dagen een beetje bloedverlies. Ik wist niet echt wat ik ermee moest, dus had besloten om te wachten tot m'n eerste menstruatie, maar die bleef uit ( ik had er 2-3 op willen wachten) toen toch begonnen met ovulatietesten, en toen ik dacht dat ik een knaltest had zijn we ervoor gegaan haha. Dat bleek achteraf geen knaltest te zijn. Die kwam pas 2 weken later., toen ik een zwangerschaps test wilde doen. Die was negatief. Geen idee waarom maar toen besloot ik nog een ovulatietest te doen en dat was echt een knaller. 
Ik heb midden juli m'n spiraaltje eruit laten halen en had 31 augustus dus m'n echte eisprong ( ik weet 't nog zo goed want 't was de dag na de verjaardag van mijn vriend) ik heb dus een cyclus gehad van iets van 43 dagen. Maar het was wel gelijk raak. Aanstaande maandag gaan we ons meisje ontmoeten dmv een keizersnede. 
stéfanie - schreef op 19-05 om 11:46
Hallo, 

Ik ben 2de ronde zwanger geworden na spiraal te laten verwijderen. Ik had ook direct erna bloedverlies en dit was toen inderdaad al mijn menstruatie. 

Nu 7weken en 3dagen zwanger. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger na spiraal ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan