bruin bloed - Zwangerschapsforum

Anoniem (Gast) - schreef op 06-11 om 21:27
Ik weet al ander halve week dat ik zwanger ben. Super blij we zijn al zo lang aan het proberen en nu gelukt. Na dat geluk kwam een keerzijde kreeg ineens twee dagen geleden wat bruin bloed verlies. Niet veel maar het houd wel al 2 Dagen aan. Heb de gy gebeld maar ze wil niks doen alleen naar afwachten. Moet ik me erg zorgen maken? Ben erg onzeker.
Kim
3 antwoorden en 45728109x bekeken
kim (Gast) - schreef op 06-11 om 21:52
Hoi daphne,
Bedankt ben ook erg blij!
Ik ben ongeveer 5-6 Weken zwanger. Ik heb een klein beetje oudbloed over de hele dag. En als ik naarde wc ga zit er ook wat bij. Een klein beetje op het papiertje. Heb ook wel op internet gezocht. Maar wil het eigenlijk niet doen. Je leest van alles. Maar ik was zo geschokken omdat in mijn hoofd zat zwanger dan hoor je geen bloed te krijgen. Bij mensen om me heen hoor ik het ook niet. Dacht dat ik weer raar was. Bij ons gaat altijd alles anders dan hoe het normaal moet gaan.
Kim
Cin - schreef op 07-11 om 10:49
Maak je geen zorgen meis! Ik ahd dat met eerste 2 niet gehad..Maar nu bij de 3e we waren niet bezig zwanger te worden...ik zat rond de tijd van me regels en verloor bruin bloed hele kleine beetjes (maar dit heb ik altijd voor het goed doorzet een dag ofzo)
Nu na 3 dagen nog denk nou schiet mij maar lek....en toen was het weer 1 a 2 dagen ff weg en weer kleine beetjes...
Nou ik erna getest en ja hoor zwanger;-) is dus echt een innesteling geweest!:-)
Ik denk zelf dat dit het bij jou ook heel goed kan zijn!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'bruin bloed' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan