Zwanger maar toch bloedverlies - Zwangerschapsforum

Lore (Gast) - schreef op 06-09 om 12:54
Hoi, 
Mijn vriend en ik beslisten recent om voor een kindje te gaan. Ronde 1 achter de rug negatieve zwangerschapstest op nod gevolgd door menstruatie 12dagen (veel lichter dan anders). Omdat ik nogal lange en hevige menstruaties had ben ik naar de HA geweest. Die heeft een doorverwijzing geschreven voor de gyn en bloedgeprikt om eventuele bloedstollingsziekte uit te sluiten. Nu belde de HA zonet. Volgens mijn hcg waarden ben ik in de 4de week van mijn zwangerschap.
Ik ben compleet in de war. Ik heb echt wel wat bloed verloren. Heb ik dan een miskraam gehad? Kan ik toch gwn zwanger zijn? Heeft het zin dat ik een zwangerschapstest doe?
Maandag terug bloed prikken bij HA. Gyn gebeld en die zal terugbellen als ze me er tussen kan nemen. 
14 antwoorden en 22228481x bekeken
Test gedaan (Gast) - schreef op 06-09 om 13:41
Louisag - schreef op 06-09 om 13:50
Je kan gewoon bloedverlies hebben in het begin van je zwangerschap. Als ik je verhaal en de test zie dan mag ik je van harte feliciteren. Moet je over een aantal dagen opnieuw bloed laten prikken om te kijken of de hcg waarde gestegen is? 
Spannend meid
Louisag - schreef op 06-09 om 13:52
Oeps ik heb niet goed gelezen wat betreft bloedprikken. 
Houd je me op de hoogte? 
Anne - schreef op 06-09 om 15:32
Wauw, na 12 dagen lichte menstruatie/bloedverlies verwacht je dat helemaal niet. Mooie test, heel duidelijk. Wel ben ik benieuwd hoe ver je nu daadwerkelijk bent, als je 4 weken+12 dagen telt ben je al bijna 6 weken. Je zou bijna verwachten dat de bloeding dat gestart is bij innesteling oid. Gefeliciteerd!!
Lore (Gast) - schreef op 06-09 om 16:25
Ik ben daarnet nog bij de gyn mogen langsgaan om een voorschrift utrogestan. Maandag mag ik gaan voor een echo. Ze gaan dan ook kijken of het effectief in de baarmoeder zit.
Ik ben ook benieuwd hoe ver ik dan ben. Ik heb een hele lange cyclus (34-37dagen). Dus op basis van mijn cyclus is dat moeilijk te bepalen. Ik dacht dat ik op 21 augustus mijn eisprong voelde, maar heel zeker ben ik daar niet over. Als ik daar vanuit ga ben ik nu 2w2d + de 2 'extra' weken = 4w2d.
sweet - schreef op 07-09 om 08:02
Spannend !
Gefeliciteerd !
Ik heb bij mijn dochter ook een lichte menstruatie gehad. Omdat het oud bloed bleef heb ik getest. 
Hopelijk weet je maandag meer ! 
Lore (Gast) - schreef op 07-09 om 09:01
Bedankt voor jullie reacties!
Het bloeden leek gisteren gestopt, maar is nu terug heviger geworden????. Bang afwachten. 

Groetjes 
Lore (Gast) - schreef op 09-09 om 11:50
Daarnet bij de gynaecoloog geweest. Niks te zien op de echo buiten wat oud bloed. Volgens hem is het een miskraam.. Wel nog de bloedresultaten afwachten, maar hij was wel behoorlijk zeker. 
Angiie - schreef op 12-09 om 12:45
Ah jemig! Heb je de bloed resultaten al?
Lore (Gast) - schreef op 15-09 om 08:46
De bloedresultaten waren wel goed! Het was hier een ware rollercoaster van emoties. Vrijdag opnieuw bloed laten prikken en hcg blijft mooi stijgen zoals het hoort. 
Ik heb een nieuwe afspraak bij de gyn (bij mijn vaste gyn), maar dat duurt nog wel een dikke week..
Het blijft een beetje stressvol. De vorige gyn zag maar 2 opties. Mk of bbz. Ik heb er toch wel goeie hoop op. Het bloeden is gestopt. Voel me zwanger en goed.
Xx
sweet - schreef op 15-09 om 09:27
Lore ik hoop op goed nieuws voor u ! 
Ik heb bij mijn dochter een lichte menstruatie gehad. En daarna tot 15 weken bloedverlies. Oud bloed, roze bloed en helder rood bloed, ook een keer met stolsels. Ze hebben nooit gevonden waar het bloed verlies vandaan kwam, en na 15 weken zwangerschap is het nooit meer gebeurt, en heb een prachtige, gezonde dochter  
Lore (Gast) - schreef op 23-09 om 13:58
Vandaag echo gehad en alles zag er goed uit! Volgens de gyn gewoon innestelingsbloed. We verwachten ons kleintje in mei????
sweet - schreef op 23-09 om 16:44
Wat een super nieuws ! 
Klaproos (Gast) - schreef op 23-09 om 16:59
Gefeliciteerd! Ik had dat bij m'n tweede ook. Bloedingen bij 5wk zwangerschap. Leek een miskraam te worden, we werden naar huis gestuurd om af te wachten. Maar heb een gezonde dochter van al 9!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger maar toch bloedverlies ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan