Geen symptomen? - Zwangerschapsforum

Hanna (Gast) - schreef op 19-12 om 13:10
Hallo allemaal 
Ik ben vandaag 3 dagen overtijd en heb inmiddels 3 knal positieve testen mogen hebben, eindelijk zwanger na 15 pogingen.
Maar in tegenstelling tot de zwangerschap van mijn dochter 3 jaar geleden waar ik erg beroerd was heb ik nu helemaal geen kwaaltjes.Ik voel me op wat vermoeidheid echt super goed maar word daar echt onzeker van.
Kan dit iets betekenen?Is dit slecht?Ik ben zo bang dat het verkeerd eindigt.Zegt dit iets over mijn zwangerschap of zou dit nog komen?
2 antwoorden en 21226939x bekeken
Babytje4 - schreef op 19-12 om 14:46
Hey nee ieder zwangerschap is anders ik had ook weinig kwaaltjes alleen pijn in mijn borsten aan het begin pas na paar weken kwam de echte zwangerschap kwaaltjes. Geniet ervan want als ze er zijn zijn er kwaaltjes die niet plezant zijn zoals overgeven en rug pijn maar het hoort erbij. 
Floor (Gast) - schreef op 19-12 om 14:52
No worries. Meestal begint de echte ellende met een week of 6. Of niet en dan kan het ook gewoon goed gaan!  

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Geen symptomen?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan