Zwangerschapstest na afleestijd toch positief - Zwangerschapsforum

Lois10338 (Gast) - schreef op 19-01 om 21:23
Hii
Ik heb vanmorgen een test gedaan en was toen negatief en heb 'm weggelegd. Na een tijdje keek ik er weer toevallig op en was er opeens een duidelijke plus te zien. Ik weet dat indrooglijntjes grijs zouden moeten zijn, dit streepje is blauwig. Wat denken jullie? Zie foto. ????
6 antwoorden en 20681380x bekeken
Amoxiclav - schreef op 19-01 om 21:29
Zou morgen een nieuwe test doen... is wel donker om vals positief te zijn dus op goede hoop morgen een 2e lijntje binnen afleestijd!!
Orchidea - schreef op 20-01 om 05:30
Ja de plus varianten zijn altijd de “gevaarlijke” varianten zoals we ze hier noemen. Na afleestijd leven die dingen echt hun eigen leven, haha. Ook clear blue heeft na afleestijd ingedrukte plusjes. En ik heb ook meegemaakt dat het een blauwe ipv grijze is. Na aflees tijd moet je die dingen echt weggooien, iets wat ik ook moeilijk vond maar in de tijd geleerd hebt. Je maakt jezelf al gauw blij met niets. 

Hopelijk wijst een nieuwe test uit dat je alsnog zwanger bent, maar deze test moet je voor je eigen best wil echt als negatief zien.
stéfanie - schreef op 19-02 om 12:55
Ik zou de Kruidvat test nemen met gewoon lijntjes 2 voor 5€. Die zijn duidelijk om af te lezen. Succes 
Anoniem (Gast) - schreef op 19-02 om 17:23
Ik zou als ik jou was morgen ochtend ook een nieuwe test doen met die van de Kruidvat.. Hou je ons op de hoogte? 
Amoxiclav - schreef op 19-02 om 17:38
Ik vind het lijntje niet helemaal in de midden staan. Best morgen nog eens een testje wagen  
Zusss - schreef op 20-02 om 08:17
Waarschijnlijk negatief!

Ik heb dit een aantal jaar geleden ook gehad, alleen toen was een zwangerschap zeker niet gewenst (had toen geen vaste relatie). Binnen de aflees tijd negatief en na een half uurtje positief. Ik was helemaal in paniek, gelukkig was hij ook echt negatief.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwangerschapstest na afleestijd toch positief' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan