Ben ik zwanger ? - Zwangerschapsforum

Dewi1994 - schreef op 17-04 om 17:25
Hallo allemaal,

Ik ben al ruim 2 jaar bezig om zwanger te worden. Bijna een jaar geleden is bij mij pcos vast gesteld. Na 10 kilo af te vallen kreeg ik uit eindelijk mijn menstruatie opgang en regelmatig.(Sinds decemeber).

Ik gebruik een app om alles bij te houden en wat ik zie is dat ik altijd 5 dagen + te laat ongesteld wordt volgens de app. Ondanks dat ik 5 dagen + te laat ben is het toch regelmatig voor mij en weet ik wanneer ik moet klussen.

Ik ben sinds een maand aan het strippen om te kijken naar mijn ovulatie. Ik zou volgens de app 1 april een eiersprong.. ik weet dat ik 5+ dagen erbij moet doen dus zou ik 6 april een ovulatie krijgen maar uit de ovulatie test van clear blue kwam er niks uit. Uit eindelijk op 7 april kreeg ik een smiley.. ik voelde die avond ook diverse steken in mijn lies etc.. dus ik voelde het ook echt..

Week later (15 april) kreeg ik bruin bloed dat was eerste instantie weinig maar naar mate de dag werd het meer bruin bloed met stolsels zo en dan de volgende dag (gisteren) was het rood met stolstels en mijn maandverbandje zat wat bloed op. vandaag heel klein beetje bruin dat je nog amper ziet (heel licht bruin). Het gekke van is dat ik alleen bij het afvegen veel “bloed” aanwezig was maar niks in mijn maandverband behalve gisteren In de middag maar daarna niet meer..
Altijd als ik ongesteld wordt normaal gesproken ben ik de dag daarvoor heel moe en ervaar ik tijdens de menstruatie veel buikpijn. Dit is niet het geval alleen gisteren paar zeurende steken maar niet wat ik normaal ervaar als ik ongesteld ben..  ik ben altijd 5 dagen ongesteld en de 2e en 3e dag is het een soort bloedbad. Ik heb gisteren ultra vroege zwangerschap test gebruikt van clear blue deze gaf negatief aan. 

Wat denken jullie wat het is?

Aangezien ik nooit in al die jaren eerder ongesteld wordt maar altijd te laat of zelfs 2 a 3 maanden niet ongesteld ben. In het verleden. 
7 antwoorden en 9838729x bekeken
Nijntje - schreef op 17-04 om 17:27
Misschien nog te weinig hcg? Wanneer is je nod? En is dat altijd 2 weken na je eisprong?
Dewi1994 - schreef op 17-04 om 17:34
Ik hoop het zo maar ik maak mij gek.. vandaar dat ik jullie advies nodig heb haha..
Ik verwacht mijn menstruatie rond 21 a 22.
Nijntje - schreef op 17-04 om 17:49
Dan is nu al testen echt nog wel heel erg vroeg
Dewi1994 - schreef op 17-04 om 17:53
Ja? Die van clear blue stond namelijk 6 dagen voor nod.. dus er is dus wel een kans?
Want kan het kloppen dat ik hevige innesteling ervaar op dit moment?
Nijntje - schreef op 17-04 om 17:58
Clear blue ziet dag 1 als 1 dag na Nod en dag 2 is nog niet heel betrouwbaar dus dan zit je nog maar 4 dagen voor nod. Ik zelf vind vanaf 2 dagen voor nod pas echt betrouwbaar want als je een late innesteling hebt op 9dpo en dan op 10dpo al gaat testen is dat natuurlijk veel te vroeg
Dewi1994 - schreef op 17-04 om 18:20
Dankjewel. Ik ben echt zo een leek hierin.. bedankt voor je advies.
Maar is het een kans dat het innestelbloed is?
Nijntje - schreef op 17-04 om 18:54
Dat kan of een menstruatie maar dat lijkt me wel heel erg vroeg

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ben ik zwanger ?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan