Bloedverlies 1e trimester - Zwangerschapsforum

Samantha06 - schreef op 26-06 om 17:46
Hii,, een vraagje maak me toch best wel druk.
Ik ben 2,5 week geleden erachter gekomen dat ik zwanger ben i.v.m. mijn onregelmatige cyclussen mocht ik 3 dagen later al voor een echo komen. Daarop was alleen mooi baarmoederslijmvlies te zien en ze vertelde mij dat ik dus pas rond de 4 weken zwanger ben. Nu heb ik vanaf het begin al last van lichte bloedingen dus nu al 2 weken dagelijks. De ene keer is het heeell licht roze en de andere keer weer helderrood alleen met afvegen. De verloskundige zei mij dat zolang het niet doorzette naar vloeiend helderrood het nog goed kon zijn. En daarbij zijn mijn testen knalpositief Iemand hier ook last van gehad?

Groetjes Sam 
2 antwoorden en 9099179x bekeken
Linda128 - schreef op 27-06 om 07:28
Hoi gefeliciteerd!!!!
Sorry ik heb er geen ervaring mee maar als de vk dat zegt en je heb knal testen zou ik mij geen zorgen maken.
buddha~ - schreef op 27-06 om 07:40
Ik heb er helaas wel ervaring mee en bij heeft het geen goede afloop gehad!
Ik begon op m’n nod met bloedverlies maar voelde me zwanger! Toch getest en ja hoor zwanger! Helaas bleef het bloed verlies 16 dagen aanhouden.. tussendoor nog naar vk geweest en er was iets te zien.. anderhalve week later toen het bloed al wel gestopt was was er niets meer te zien! 

Wel gaf ze mij aan zich niet zo’n zorgen te maken over het bloed verlies… en ik had een goede kans 50/50 dat het goed zou gaan ondanks het bloedverlies. Helaas mocht het niet zo zijn! 

Wat ik wel had is dat mijn testen niet goed opliepen… dus ik voelde het al wel een beetje! 

Succes Meis! Die onzekerheid was echt verschrikkelijk! Maar houdt hoop!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bloedverlies 1e trimester ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan