moeders voor moeders - Zwangerschapsforum

Linda - schreef op 24-09 om 10:21
Hoi allemaal

Wie doet er mee met moeders voor moeders en wat zijn jullie ervaringen?
9 antwoorden en 44144776x bekeken
drue - schreef op 24-09 om 10:48
Ik heb nu twee keer meegedaan.
Het is niet het allerleukste om te doen, maar het gaf mij wel een heel goed gevoel en het is een kleine moeite voor die paar weken. Je weet niet hoeveel vrouwen je ermee helpt, maar alle beetjes helpen wat mij betreft. En het is zo bijzonder om zwanger te worden, daar wil je toch ook wat goeds voor terug doen?

Alleen adem inhouden als je de bussen opent
Tosti - schreef op 24-09 om 15:57
Ik doe voor de eerste keer mee en heb afgelopen maandag mijn eerste flessen weggebracht. Ik wilde eraan mee doen omdat het bij ons 14 maanden duurde voordat ik zwanger raakje. Dus ik snap het gevoel wel wat als het maar niet wil lukken.
kruimel - schreef op 24-09 om 20:57
Ik heb jullie plasjes (hihi) waarschynlyk volgende maand nodig.. Dus plas die flessen maar goed vol ! T is super fyn dat er zoiets bestaat en ik ga ook zeker mee doen als het by ons ook ooit zo ver mag komen!


xxKruimel
Anoniem (Gast) - schreef op 22-10 om 23:35
Ik doe ook mee! Moet zeggen had verwacht dat ik het vervelender zou vinden. Je moet alleen wat extra lopen om het in de fles te doen . Ben blij dat ik het kan doen!!!
Bada - schreef op 23-10 om 09:01
Ik doe ook mee en bij de tweede keer stonden zij meteen in mijn lijstje met alle afspraken die ik moest maken. Het is zo'n kleine moeite om zoveel vrouwen blij te maken die helaas die medicijnen nodig hebben. Ik zeg doen!
mamama - schreef op 28-10 om 07:35
Ik had graag meegedaan, maar heb in het verleden een bloedtransfusie gehad, daardoor komt mijn urine niet in aanmerking. Ik had de afspraak al staan, maar toen ik nog even verder keek op de site van mvm zag ik de pagina belangrijk om te weten en daar stonden de voorwaarden voor deelname. Helaas de afspraak moeten afzeggen.
dolfijntje83 - schreef op 14-11 om 12:04
Wij als zwangere vrouwen weten hoe het is om een kinderwens te hebben. Zelf weet ik ook hoe blij je kan zijn om medicijnen te kunnen krijgen om de boel weer op gang te helpen. Hierdoor was de beslissing voor mij gemakkelijk. Ipv het doorspoelen vang je het op en giet je het in de fles. Kleine moeite en je kan mensen er zo blij mee maken.

Gr dolfijntje83
Krummeltje - schreef op 14-11 om 13:08
Ik doe ook mee. Heb 7 jaren zelf Pregnyl (medicijn wat ze er van maken) en andere zooi moeten gebruiken en er is nog steeds een schrijnend te kort aan. Dus kleine moeite en je kan er veel vrouwen mee helpen. gewoon doen!
lieke2014 - schreef op 20-11 om 08:41
Ik doe ook mee.. Rond 9 uur komt de mevrouw hier voor een intake gesprek en te kijken of ik al genoeg HCG waarden heb!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'moeders voor moeders' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan