6 weken zwanger en bloedverlies - Zwangerschapsforum

Anoniem (Gast) - schreef op 09-02 om 06:51
Hallo Dames, 

Ik maak mezelf erge zorgen aangezien ik vorige week 5 positieve testen gehad heb en uitkwam op 6 weken zwanger. Geen verschijnselen alleen erg snel moe en veel honger, vanaf gisteren gingen mijn borsten pijn doen en sinds afgelopen zaterdag beetje bruin bloedverlies. Nu weet ik dat dat van de innesteling kan zijn. Maar nu nog steeds bloedverlies, het is nu inmiddels maandagochtend. Het lijkt er bijna op dat ik ongestelt ben geworden. Vanochtend weer een test gedaan en hij gaf negatief aan. Ik snap er echt niks meer van, ik ga sowieso straks de VK bellen maar ben benieuwd of er meer dames dit hebben meegemaakt?
9 antwoorden en 40774427x bekeken
Mama-2010 - schreef op 09-02 om 08:09
Ik heb dit  ook gehad begon vorige week (volgens mijn berekening 7+4 volgens de echo 6 +2 )zaterdag met bruine afscheiding met een beetje kramp toen op woensdag een hartje zien kloppen. En vrijdag hevige bloeding en krampen met spoed naar het ziekenhuis en helaas een miskraam  .

Ik hoop dat het bij jou niet zo mag zijn maar het klinkt bijna her zelfde heel veel succes laat even weten wat de vk zegt
Anoniem (Gast) - schreef op 10-02 om 08:19
Dank jullie wel voor jullie reacties, het lijkt nu gestopt te zijn. Wel heb ik beetje last van mijn buik. Ik lees hier en daar dat dat vaker voorkomt. De VK vond de negatieve test heel vreemd want al zou het een miskraam zijn dan had ik nog steeds HCG in mij lichaam moeten hebben, dus zij denk dat de test gewoon niet klopt aangezien ik daarvoor 6 positieve testen hebt gehad. 
Ik heb een afspraak voor As dinsdag avond voor een echo om te kijken of het er nog is. Ik hou jullie op de hoogte
twinkietje - schreef op 10-02 om 18:35
Ik heb zelf ook een miskraam gehad vorige maand.
Maar ik had echt rood bloedverlies.
Misschien idd een slechte test?
Mijn HCG was na enkele dagen uit mijn lichaam omdat het nooit echt mooi gestegen was.
Ik hoop dat het alsnog goed nieuws is!
Heb je al een bloedtest die bevestigd dat je zwanger bent?
Anoniem (Gast) - schreef op 15-02 om 20:11
Dinsdag avond werd het bloedverlies echt erg en was zo van streek dat mijn man direct de VK gebeld had en we konden even langskomen voor een echo. Hoewel ze al dacht dat ze niks ging zien maar meer om mij gerust te stellen. Heel aardig van d'r. Helaas kon ze niet veel zien, ze twijfelde of ze een vruchtzakje zag of dat het toch gewoon ophoping van bloed was. Aankomende dinsdag avond gaan we terug voor 2e echo. Dan zou ik 6 weken moeten zijn. 
Aan de ene kant voel ik me niet zwanger meer, aan de andere kant nog wel erg snel vermoeid en gevoelige(niet pijnlijk) borsten. Mijn vriendin is kraamhulp en zij zei dat het zou kunnen dat ik zwanger was van 2, en misschien heb ik een miskraam gehad van eentje, ik lees net wel een soortgelijk bericht op deze pagina. Nu afwachten op aanstaande dinsdag. We houden de hoop erin.
Anoniem (Gast) - schreef op 15-02 om 20:12
heb nog geen bloedtest gehad. Sorry vergeten te antwoorden ik mijn vorige bericht ;-).
Mama-2010 - schreef op 18-02 om 10:30
En anoniem? Hoe is het gister avond afgelopen ? Ik hoop dat het als nog goed zit !
Het klinkt helaas wel het zelfde als bij mij maar ik hoop dat het bij jou allemaal anders loopt !
Xx
Bahar (Gast) - schreef op 06-05 om 15:18
Hallo allemaal.
4 mei testte ik positief. Naar berekening zit ik nu tussen de 5 a 6 weken. Heb 1 dochter van 7 jaar en 2 miskramen gehad.
Ik was blij dat ik positief was getest. Alleen nu ben ik onzeker, kreeg vanochtend bloedverlies. Het is "nog" lichtjes bloedverlies. Heb gebeld met VK en ze zei dat het innestelingsbloeding kan zijn of een adertje die gesprongen is. Moet nu afwachten, als het erger wordt moet ik weer terugbellen.
Bij mijn eerste miskraam in 2017 kreeg ik gelijk hevige bloedverlies met stolsels en krampen, bij tweede miskraam in 2019 kreeg ik ook gelijk veel bloedverlies met stolsels en krampen.. bij deze weet ik even niet wat ik moet denken. 
Nijntje - schreef op 06-05 om 15:21
Komt indd helaas heel vaak voor in het 1ste trimester maar goed dat je de verloskundige hebt gebeld

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '6 weken zwanger en bloedverlies' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan