Veel afscheiding? - Zwangerschapsforum

Maan (Gast) - schreef op 04-01 om 23:01
Mijn god zeg! Hebben jullie ook zoveel last van afscheiding? Ik heb het bijna standaard zodra ik naar de wc ben geweest. Zo'n minuut of twee daarna voel ik het alweer. 
Heeft iemand de gouden tip? 
5 antwoorden en 3372903x bekeken
Marc - schreef op 05-01 om 07:18
Misschien zwanger?
TamSz - schreef op 05-01 om 10:26
Nou ik heb er wel meer last van dan voorheen, maar gelukkig nog niet zo erg als jij.
Ja ik zou bijna zeggen inlegkruisjes, maar dat raadt de verloskundige weer af. Ik denk wel dat hier iets voor is hoor maar ik zou het niet weten.
Ellie - schreef op 09-01 om 13:51
Hier ook meer last als voorheen hoor! Is zo een van die dingen die erbij hoort maar waarvan je op voorhand nog nooit gehoord had (was zo toch bij mij)
yoni1995 - schreef op 10-01 om 21:03
Hey ik zelf ben 26weken zwanger en heb hier ook enorm veel last van. Heb dit gemeld aan gynaecoloog en ze heeft getest of het soms geen vruchtwater kon zijn die ik verloor. Gelukkig was dit niet het geval. De ene heeft nu eenmaal meer last van veel afscheiding/ vocht dan de andere x
Marc - schreef op 11-01 om 00:14
Niks mis mee!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Veel afscheiding?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan