Taai slijm - Zwangerschapsforum

Esme27 - schreef op 18-07 om 11:07
Goedemorgen dames, 
Na eindelijk (met Ondansetron) een beetje van de misselijkheid en het dagelijkse overgeven af te zijn, heb ik nu last van taai slijm in mijn keel. Ik ben niet verkouden, en ook geen last van mijn luchtwegen. Maar het slijm is niet weg te slikken en zorgt voor continue misselijkheid en braakneigingen (soms braken). Ik heb gisteren bij de apotheek gevraagd voor een middeltje om het op te lossen, en zij hebben bij een hoestdrankje meegegeven om te proberen. Ze hebben alleen niet gevraagd of ik diabeet ben, waardoor ik er nu bij het lezen van de bijsluiter achter kom dat ik dit helemaal niet mag hebben wegens de hoeveelheid (die niet aangeduid wordt) suikers. Tongschraper haalt heel weinig uit en zorgt ook voor braakneigingen. Water drinken helpt ook niet. 
Heeft iemand dé oplossing voor mij? Ik zit op 15 weken en dit kan ik echt niet nog maanden volhouden 
1 antwoord en 32228012x bekeken
Lisa_21 (Gast) - schreef op 14-09 om 11:51
Hallo Esme,

Ik zou gewoon weer de dokter bellen zo zijn er meerdere middelen die kunnen helpen. Hiermee krijg je wel het gevolg dat het product niet aangeraden word tijdens de zwangerschap. Dit is dan niet gelijk schadelijk voor je kindje maar het is onvoldoende onderzocht om te kunnen vertellen wat het doet. 

Daarbij moet je wel bedenken dat dit stress opleverd en stress is slecht voor je kindje. Ik had ook last van slijm maar in veel mindere maten ik dronk een keer cola en ijsthee met prik wat ik normaal nooit doe en ineens was het weg. Ik weet niet of andere koolzuurhoudende dranken dit ook kunnen tegen gaan anders zou je gewoon spa rood kunnen pakken.

Ik wens je in iedergeval nog veel succes en ik hoop dat het niet al te stress vol is voor je.

Groetjes,
Lisa 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Taai slijm' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan