Bruine afscheiding - Zwangerschapsforum

Jillzje - schreef op 11-05 om 16:23
Hoi allemaal
Ik ben nu 23 weken zwanger en heb sinds vorige week 2 x over bruine afscheiding gehad. Dit is dan met afvegen en daarna ook weer over.
Ben vorige week hiervoor op extra controle geweest en er was gelukkig niets te vinden.
De verloskundige zei dat dit soms voorkomt en verder geen kwaad kan.
Wel heb ik bij beide keren ook last van obstipatie dus waarschijnlijk heeft het daarmee te maken.
Toch krijg ik het niet uit mn hoofd en en wordt ik er erg onzeker van.
Zijn er meer zwangeren die dit ook hebben? 
2 antwoorden en 28371558x bekeken
Orchidea - schreef op 11-05 om 17:54
Ja, ik heb met 23 weken en 4 dagen bloedverlies en bruine afscheiding gehad.
Ik ben zelfs nog met spoed naar de verloskundige gegaan in de avond, en doorgestuurd naar het ziekenhuis. Helemaal onderste boven gekeerd en blijkt niets aan de hand te zijn, waarschijnlijk gewoon een vaatje geraakt i.v.m de groei van de baarmoeder!
Ik zou je er niet onrustig over maken, je bent gecontroleerd door de verloskundige en zij weten echt wel waar ze het over hebben. Lekker rustig aan doen, neem je rust is het beste advies en niet teveel piekeren, ik weet dat het lastig is, ik ben ook ontzettend geschroken toen het mij overkwam, maar met piekeren schiet je niets op, en dat is helemaal niet goed voor je kleintje!!

Jillzje - schreef op 11-05 om 18:22
 bedankt voor je reactie.
Ja je schrikt er echt van he. Fijn dat het bij jou ook niets was! Wel schrikken als je wordt doorgestuurd en dan toch even in spanning zit. Tegelijkertijd zo fijn dat je dan zeker weet dat het goed is.
Ik vertrouw mn verloskundige zeker en ze heeft alles nagelopen en gekeken vorige week dus dat was al wel geruststelling. Nu vandaag weer en er wel voor gebeld maar hoefde er niet voor langs te komen. 
Wat je zegt proberen te ontspannen maar ben al zo onzeker dat me dat niet heel goed lukt. Vindt het lastig om te genieten van de zwangerschap en baal daar enorm van, zelfs na alle goede echo's blijf ik bang dat het misgaat.
Om te lezen dat anderen het ook hebben ( gehad) en het geen kwaad kan stelt dan toch wel weer wat meer gerust.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bruine afscheiding ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan