Bloeding na plassen - Zwangerschapsforum

Bezorgd (Gast) - schreef op 05-10 om 14:15
Beste lezers,
Ik ben 15 weken en 2 dagen zwanger en kreeg vanochtend de schrik van mij  leven. Ik verloor bloed tijdens het plassen rond 5 uur. Bezorgd ben ik weer gaan slapen, vanochtend werd ik wakker en ging ik meteen vegen of ik bloed had. Dat was niet het geval 10 minuten later moest ik plassen en ja hoor weer bloeding. Ik belde in paniek vk op en die zei dat ze niks kan doen en dat ik moest afwachten. Ik heb gisteren nog een goede echo met een bewegelijk kindje gezien. Wie heeft dit nog meer meegemaakt en kan mij geruststellen? Trouwens ik heb geen krampen, maar voel meer spierpijn in mijn buik aan de zijkanten en mijn buik is gevoelig. 
Ik tril als een ritje door onzekerheid!
7 antwoorden en 22031308x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 05-10 om 14:48
Urine laten nakijken op blaasontsteking?
Bezorgd (Gast) - schreef op 05-10 om 15:49
Het bloed komt duidelijk uit de vagina. 
Ik ben wel een endometriose patiënt. April van dit jaar nog daarvoor geopereerd en 2 maanden spontaan zwanger geraakt. Ik weet niet of de endometriose weer opspeelt en bloeding kan geven.
Ben ten einde raad 
Sofie - schreef op 05-10 om 15:50
Vreemd dat je verloskundige zo reageert. Ik zou de dokterspost dan maar bellen.. 
Bezorgd (Gast) - schreef op 05-10 om 18:00
Ondertussen zit ik met een kruik op de bank. Buikpijn is minder omdat ik een paracetamol heb genomen. Bloeding is nu meer veegjes roze afscheiding. Ik ben wat rustiger en heb me voorgenomen om nog af te wachten. 
Sofie - schreef op 06-10 om 21:57
Hoe gaat het nu? 
Mila (Gast) - schreef op 06-10 om 22:20
Kan het geen contact bloeding zijn? Je vagina is als je zwanger bent beter doorbloed en gevoeliger, dus wie weet is een adertje gesprongen? Dan moet het nu wel weer voorbij zijn.
Bezorgd (Gast) - schreef op 07-10 om 00:06
Gisteravond rond middernacht is het inderdaad overgegaan. Nu gewoon weer witte afscheiding. Ik maak me wel zorgen bij elke plasbeurd eerlijk gezegd . Ik had al een keer bloeding na ontlasting, maar dat was even op dat moment en daarna niet meer. Nu gelukkig geen bloeding wel last van bandenpijn niet normaal. Ik maak me wel zorgen dat ik door die buikpijn weer kan bloeden.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bloeding na plassen' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan