Bloed bij afvegen - Zwangerschapsforum

Anoniem (Gast) - schreef op 06-05 om 15:05
Hoi Dames, Ik ben nu 15 weken zwanger van mijn eerste kindje. Ik had bij het afvegen een beetje bloed aan het wc papier zitten. In de wc zat er niks. Het bleef ook bij die ene keer. Heeft iemand dit ook gehad? Hadden jullie hier voor de verloskundige gebeld?
3 antwoorden en 19804295x bekeken
Mimi - schreef op 06-05 om 15:11
Ik heb dit gehad, maar wel eerder in de zwangerschap. Was het rood of bruin? En had je geen krampen? Bruin is oud en meestal minder erg.

Zou zeker de verloskundige bellen, zij weten er het meeste van !
Lady - schreef op 06-05 om 15:39
Ik heb dit 9 jaar terug gehad bij onze dochter was toen 12a13 weken zwanger. Vreselijke buikpijn met veel bloed (maandverbanden vol)
Naar dokterswacht gebeld en kon met veel praten daar terecht. Vervolgens kwam ik daar en konden ze niks voor me betekenen want het busje was weg en daar lag de appratuur in. Hele weekend in spanning gezeten. Maandags naar de huisarts gegaan en hartje geluisterd. Alles was goed gelukkig. Het bleek dat er een addertje gesprongen was en dat zorgde voor bloed.

Dus er hoeft echt niks ernstigs te zijn
Anoniem (Gast) - schreef op 06-05 om 22:42
Ik snap dat jij je zorgen maakt. Als het maar een klein beetje is lijkt mij de kans erg klein dat het niet goed is. 

Heb je toevallig seks gehad? 

De kans is groot dat het gewoon een adertje was. Alles is daar nu veel doorbloeder

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bloed bij afvegen' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan