Intense dromen - Zwangerschapsforum

Lisanne (Gast) - schreef op 10-02 om 20:46
Ik ben nu 14 weken zwanger en heb ineens last van nogal intens (en vaak seksueel getinte) dromen. Super vaag!  Voor mijn zwangerschap had ik dit nooit. Zijn dit de hormonen? Heeft iemand dit ook (gehad)? Ik ben overdag hier totaal niet met m'n hoofd mee bezig en snap ook niet waar het vandaag komt. Gelukkig is het niet de ergste zwangerschapskwaal (even afkloppen), maar ben wel benieuwd.
5 antwoorden en 15753061x bekeken
BestJ - schreef op 10-02 om 21:42
Hey Lisanne,
Ik ben ook 14 weken zwanger en ik herken dit zo erg haha.... Ik heb die dromen ook.... Inderdaad overdag moet ik niet aan seks denken maar soms in m'n dromen komt alles voorbij. Ook heftige seks dromen.. soms ook hele onsaamhangende dromen of over het geslacht ..
Liefs
Lisanne (Gast) - schreef op 10-02 om 21:45
Oh, ben ik gelukkig niet de enigste! Word jij er ook wakker van op die momenten? Toevallig trouwens dat je ook op 14 weken zit, leuk!
BestJ - schreef op 10-02 om 22:04
Ja soms wordt ik mega horny wakker Hahaha. Echt erg. Ja heel leuk. Nu 14 weken en 4 dagen jij? Hoe voel je je verder ? 
Lisanne (Gast) - schreef op 15-02 om 20:58
Ja, dat heb ik dus ook, kom dan echt niet meer in slaap hoor.
Verder valt het mee met de klachten, in het begin wel veel krampen gehad door groeiende baarmoeder en heel vaak moeten plassen. Even afkloppen haha.
Sharon - schreef op 11-02 om 09:20
Ik ben 15 weken zwanger en heb vooral last van intense nachtmerries. Alles lijkt zoveel echter. Ben er al een paar keer wakker van geschrokken. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Intense dromen' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan