Bang - Zwangerschapsforum

Baby (Gast) - schreef op 05-10 om 19:16
Ik ben nu in het 2e tremester ongeveer 18 weken zwanger en ik ben alleen maar bang de laatste weken. Ontzettend bang voor een vroeggeboorte of doodgeboorte. Herkent iemand dit?

Ik heb geen aanleiding om hier bang voor te zijn maar de gedachten overheersen op dit moment 
3 antwoorden en 675496x bekeken
Flo - schreef op 05-10 om 20:22
17 weken
Stress is niet goed voor de baby. Probeer te focussen op iets anders . Succes en sterkte
Tiny (Gast) - schreef op 05-10 om 23:16
Hallo
Ik herken dit. Ik was ook heel bang tijdens mijn zwangerschap. Het beterde een klein beetje na de geruststellende 20 weken echo, en de laatste 2 maanden was ik over het algemeen niet meer zo bang.
Mss kan je erover praten met je huisarts, vriendin, partner, collega,.. ik zei tegen mijn partner dat ik bang was en hij kon me vaak geruststellen. Als ie dat niet kon, belde ik een vriendin en af en toe vroeg ik raad aan mijn huisarts. 
Ondertussen is mijn kindje bijna 1 jaar :-) 
Probeer te genieten van de zwangerschap, want dat heb ik ( spijtig genoeg) iets te weinig gedaan. 
Alles komt goed!
Baby (Gast) - schreef op 06-10 om 06:38
Dankjewel Tiny voor je begrip en verhaal. Dit is ook mijn tweede kindje. Bij de eerste had ik het ook maar voor mijn gevoel nu veel extremer. Volgende week licht ik de verloskundige in bij de echo. Mijn man en ouders zijn op de hoogte. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bang' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan