Je baby heel laag voelen bij 22 weken? - Zwangerschapsforum

Danielle (Gast) - schreef op 09-05 om 22:45
Ik ben soms zo verbaasd dat ik de kleine zo laag voel... Klinkt heel gek, maar het voelt soms gewoon alsof hij er al uit komt... Zo laag! Alsof je een tampon in hebt die af en toe beweegt ofzo. Heel vreemd gevoel! Hebben meerdere dit bij 22 weken?
2 antwoorden en 44982326x bekeken
Iza - schreef op 10-05 om 13:38
Bij een eerste zwangerschap is je baarmoeder nog vrij stug en heeft de kleine dus weinig ruimte, het kan dus zijn dat je hem/haar zo laag voelt. Maar alsof het lijkt dat de baby in je baarmoedermond zit terwijl je nog niet zo ver bent zou ik toch even laten nakijken bij de vk of je niet misschien een verzakking hebt ofzo? Ik neem aan van niet hoor maar ik zou het zeker even laten dubbelchecken.
Ja dat lijkt mij ook niet helemaal goed, tenzij je dus mischien een verzakking hebt!! En mischien is het wel zo dat het dus allemaal wat stugger is....idd mischien maar ff laten checken!!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Je baby heel laag voelen bij 22 weken?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan