Hyperventilatie - Zwangerschapsforum

Cleo - schreef op 10-12 om 18:39
Hallo dames

Ik ben 22 weken zwanger en heb last van hyperventilatie waardoor ik paniekaanvallen krijg. Het was zodanig erg dat ik nu medicatie neem. Ik ben in ziekteverlof nu en durf amper buiten te komen, schrik om een paniekaanval te krijgen. Momenteel lees ik veel boeken erover en werk ik aan mijzelf. Wil zo graag zorgeloos door het leven gaan en meer genieten van mijn zwangerschap, maar maak me te vaak zorgen. Herkent iemand dit? 

Cleo
2 antwoorden en 41275092x bekeken
Nienke (Gast) - schreef op 12-12 om 12:05
Hoi Cleo, ik herken dit niet maar ik weet wel iemand die veel last heeft van hyperventilatie (chronische vorm) en veel baat heeft bij ademhalingsoefeningen.

Liefs nienke
Cleo - schreef op 12-12 om 15:08
Hey Nienke

Bedankt voor je reactie!
Ik ben ook bezig met ademhalingsoefeningen, maar de kinesist zegt dat dit soms de hyperventilatie kan verergeren, dus probeer hier niet te veel op te focussen, maar zeker bedankt voor de tip!

Groetjes
Cleo

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hyperventilatie' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan