Verhoogde hartslag, pijnlijke rug en harde buiken - Zwangerschapsforum

Babymom (Gast) - schreef op 30-03 om 10:35
Hallo

Ik ken deze site nog maar 5 minuten, maar ik heb meteen al een vraag...
Bij deze:

Ik heb 3 dagen met vreselijke zeurende pijn in mijn onderrug gelopen, ik dacht dat dit indalingsweeën waren, omdat onze baby (ik ben op dit huidig moment 36 W) 2 weken geleden nog niet ingedaald was. Dit ging gepaard met enorm veel harde buiken, heel onregelmatig, maar af en toe wel pijnlijk. Vanaf ik nog maar recht stond, ging zitten, een beetje anders bewoog, of gewoon bewoog, kwam er enorm veel spanning op mijn buik en werd die hard (ik veronderstel dus dat dit harde buiken zijn). 
Nu heb ik dus ook sinds 2 dagen last van een wat schommelende bloeddruk , maar voornamelijk mijn hartslag die enorm de hoogte kan schieten, dit puur in rust. Gisteren schoot mijn hartslag weer naar ruim boven de 110, richting de 120 en bloeddruk was al 15 over 9 op 5 minuten tijd. Het zwakte af, dan weer omhoog, ... Het is precies of je hart uit je borst springt en je heel kortademig bent. 
We mochten voor de zekerheid meteen naar het verloskwartier gaan om alles te controleren, maar eenmaal daar werd alles terug in orde. Bloeddruk zakte, hartslag ook na een tijdje, de baby klonk ook oké.  Diezelfde namiddag ook enorm gevoeld dat de baby énorm drukte naar onderen toe (heupen/schaambeen) en elke beweging die 't maakt wordt pijnlijker. 

Heeft iemand dit nogal gehad? 

We hebben zo het idee dat het eerder zal komen, dat de gyn misschien een foutje zou gemaakt hebben (net zoals bij mijn schoonzus, hij was volledig voldragen, maar zogezegd 3 weken te vroeg), omdat we ook geen idee hebben wanneer de bevruchting echt plaats vond (ik ben hééééél onregelmatig).
Ik vraag me dan af hoe weet je het dat het bijna zover is? 


ps: dinsdag hebben we weer controle bij de gyn

Groetjes

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Verhoogde hartslag, pijnlijke rug en harde buiken' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan