38weken een groene afscheiding! - Zwangerschapsforum

Hayat (Gast) - schreef op 01-09 om 00:41
Hallo,
Ik heb sinds 3 dagen last van harde buiken een geel/groenige afscheiding, daarnet kreeg ik ook eens jeuk erbij. Heb naar mijn gyne gebeld en vertelde dat ik een schimmelinfectie had. Nu moet ik een weekje lang gyno-daktarin creme smeren. Maak me wel zorgen als de kleine komt en ik nog geinfecteerd ben of het kwaad kan zijn voor hem? Help..
2 antwoorden en 45900107x bekeken
Lexie (Gast) - schreef op 01-09 om 11:52
Als ik het goed heb kun je alleen door regelmatig blaasontstekingen je kindje het streptokokken virus overbrengen tijdens de bevalling. Een eenmalige antibiotica kuur kan echt geen kwaad hoor. De harde buiken door de infectie kunnen meer kwaad voor je kindje (bijv overgaan in weeeen terwijl je nog niet zo ver bent). Beterschap!!
hayat (Gast) - schreef op 02-09 om 01:36
Bedankt voor je advies. Het gaat al veel beter die creme helpt echt.
Nu nog de bevalling kijk er echt naar uit.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '38weken een groene afscheiding!' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan