37 weken zwanger - Zwangerschapsforum

Chel (Gast) - schreef op 10-10 om 06:54
Hi ladies,
Vandaag ben ik precies 37 weken zwanger , en de zwangerschap breekt me echt op.  Ik ben nu 14 kg aangekomen, sommige zeggen dat dit veel is. Maar volgens mij is dit redelijk normaal toch? Snachts slaap ik niet, ben weer constant misselijk , heb erg last van menstruatie krampen. En heb soms ook slijm bij de afscheiding. Zouden dit voor tekenen van een bevalling kunnen zijn? Dit is ongeveer een week nu zo.
Please help a mommy to be out, ik ben zo moeee ik ga dit niet nog 4 weken volhouden
7 antwoorden en 31297537x bekeken
Knabbel - schreef op 10-10 om 09:14
Hey,
Nog eventjes volhouden! Je kan het! Ik herken dit wel! Ik heb ook af en toe ms-pijn en ik slaap rotslecht, kan mij niet meer goed leggen. Ik kijk dus ook al uit naar de bevalling. 
Ik heb er geen idee van of dit een teken is dat je bijna moet bevallen. Ik heb ook heel veel slijmverlies en ms-pijn, tegen mij zeggen ze dat het indalingsweeën zijn... . Maar dat is ook een goed teken hé!
Mijn kindje mag nog even blijven zitten, want ik heb nog niet alles, wel bijna, mr ben nog niet helemaal klaar. Vanaf volgende week mag het gebeuren, mr nog niet deze week! 
Succes nog!!!
Gast (Gast) - schreef op 10-10 om 12:49
hoi ik ben ook 37 weken en 2dagen ben ook al aan het aftellen kan ook bijna niet slapen heb veel last van zure maag en eet lukt bijna niet meer maar goed nog even geduld maar wat ik eigenlijk wil zeggen is nog even volhouden je bent er bijna het lijkt niet zo maar het einde is bijna in zicht en wie weet beval.  Je een deze dagen wel 
Olivia (Gast) - schreef op 10-10 om 14:03
Ik ben vandaag ook 37 weken ver. En net als jij 14 kg aangekomen, ik ben er helemaal niet blij meer, maar ach het is wat het is...
Ik heb het idee dat de baby hier nog helemaal niks is ingedaald . Buik hangt niet laag, buiten (soms pijnlijke) harde buiken heb ik geen ms-krampen. Ik voel de baby dan ook nog vrij hoog trappen tegen mijn maag en ribben.
We sinds drie dagen wel veel verlies... Dacht zelfs één keer dat mijn water gebroken was! Kwam echt een boel water uit (zo voelde het toch) maar bleek uiteindelijk toch eerder slijmerig aan te voelen. Donderdag hebben we echo. Ben enorm benieuwd!!
De constante honger is ook meer gaan liggen, en ben net als jij toch ook sneller moe. Heb vooral blijvend last van kortademigheid. Zelfs van gewoon afwassen raak ik buiten adem. 
Ysabel - schreef op 15-10 om 15:07
14 kilo met 37 weken? hihi ik zou er voor tekenen! Met bijna 36 weken ben ik al 20 kilo aangekomen. Iedereen in mijn omgeving zegt: '' jij bent vast bijna niks aangekomen'' Nou wel dus! 
Hartje - schreef op 08-11 om 18:10
Kan iemand seniorina deleten? 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '37 weken zwanger ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan