Begin bevalling? - Zwangerschapsforum

Shelly (Gast) - schreef op 21-10 om 17:06
Hi moms,
Ik ben 38 +4 Gisteren avond ben ik mijn slijmprop verloren, nou heb ik al de hele dag echt menstruatie pijn. Ik stond in de super markt en kon wel bijna huilen van de pijn daarna trok het weer weg. Dit is ongeveer een keer per uur . Ook kan ik niet meer normaal zitten alleen zitten. Zouden dit beginnende weeen kunnen zijn? Of zijn dit gewoon voor weeen? 
Iemand ervaring tips? Als ik zo nog paar dagen ga lopen verrek ik van de pijn.
3 antwoorden en 31140967x bekeken
---- - schreef op 21-10 om 17:45
Ohhh als ik het wist had ik je geholpen maar heb er totaal geen verstand van, wens je in ieder geval al heel veel succes met de bevalling indien deze aan zit te komen !!!
anoniem22 - schreef op 21-10 om 17:48
Hoi shelly bij mij begon 12 weken geleden precies zo me bevalling eerst slijmprop en pijn heel snel kwamen er weeen binnen 30 uur bevallen succes !

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Begin bevalling?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan