31 weken en zoveel beweging!!! - Zwangerschapsforum

Wendy - schreef op 27-09 om 21:06
Kzou me geen zorgen maken, hier nu 32 weken en ze is nog ontzettend actief, soms had ik het gevoel van slaapt ze wel is  , ze kunnen nu wel degelijk nog draaien enzo.. ik denk eerder dat het zo rond de 35 weken is dat ze echt ni veel plaats niet meer hebben, dat het dan wel echt krap begint te worden...
7 antwoorden en 45830457x bekeken
Olivia-Anna - schreef op 27-09 om 21:27
(Heb daar ook een topic over gemaakt: Baby doet me pijn!!)

Ja ik heb het dus ook!! Het gaat de hele dag door!!
Vandaag was het even moeilijk  moest even happen naar adem,want haar trappen waren hard en het lijkt wel of ze echt mikt op een plekje die gevoelig is!!

Had het alleen 2 weken terug, dat ze 2 dagen plots rustig was en geloof me dat is ook weer niet goed want ik was best ongerust (Normaal bonkt ze me zelfs wakker en toen niet)
Het enige wat bij mij helpt is rustige muziek via oortjes op mijn buik. 
Je kunt er verder weinig aan doen, maar is juist een heel goed teken:
Sterke baby!!
Anne - schreef op 04-10 om 22:07
Hallo,

Vorige week in het ziekenhuis wisten ze me nog te vertellen dat de baby genoeg ruimte heeft om volop te bewegen. Ik was toen 30 weken. En ook hier een drukke baby in mijn buik. Zolang je de baby voelt is het goed...ook al doet het soms wat zeer. Ik zou me pas zorgen gaan maken als ik helemaal niets meer zou voelen...

Groetjes & succes!!!
Sophie - schreef op 05-10 om 11:57
Hallo Katie,
Ik zou me ook zeker geen zorgen maken hoor.  Ik ben nu 37 weken en ons babytje is al altijd heel actief geweest.  En zelf nu ik zo goed als geen plaats meer heb, en op ontploffen sta, blijf ik heel veel activiteit voelen.  Ook al is het soms pijnlijk, het stelt me toch gerust.
En volgens mijn gynaecoloog zijn actieve baby's in de buik meestal rustige baby's achteraf.  Ik ben niet zeker of ze mij gewoon gerust wou stellen maar ik ga daar toch graag vanuit haha.

Groetjes Fieke
Mariska (Gast) - schreef op 17-03 om 18:15
Hier ook een drukke baby mijn kleine meid is dag en nacht druk some Maar 10 minute tot uurtje rustig.
Ze beweegt Zo hard dat zelfs andere zien dat het gebeurd van ver AF 
Doet veel pijn Maar liever dat Dan niks ????
Blij ei - schreef op 18-03 om 10:09
Hoi! Hier ook een zeer beweeglijke baby!! Nu 36+2 zwanger, en heb ook echt nog niet het idee day het minder wordt. Zelfs een forse blauwe plek geconstateerd vandaag op m’n buik!! Niet te geloven toh toch! 
Stef - schreef op 31-03 om 22:51
Hoi dames, ik voel mijn baby nauwelijks.... denk dat het heerlijk is om al die beweging te voelen 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '31 weken en zoveel beweging!!!' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan