Vreemde neus op echo? - Zwangerschapsforum

Fl37 - schreef op 05-07 om 16:48
Hi allemaal! 
Nav de groeiecho die wij mochten hebben, maken wij ons een beetje zorgen om het neusje van de kleine. Deze lijkt namelijk enorm groot en wat scheef. Zijn onze zorgen terecht of geeft de echo een vertekend beeld?
We hopen dat jullie eens mee willen kijken! 
Liefs
4 antwoorden en 27748803x bekeken
Fl37 - schreef op 05-07 om 16:51
Hierbij nog een fotootje, in zwart wit. 
Orchidea - schreef op 05-07 om 20:01
Ik denk dat je daar behoorlijk op kunt verkijken, ik vind de echo foto namelijk niet zo scherp, contouren van het gezicht worden ook duidelijker naarmate de weken, dus hoelang je zwanger bent. Maak je geen zorgen, komt echt wel goed met dat neusje!
jo - schreef op 05-07 om 21:58
Hahaha ik herken je verhaal een beetje..! Op de laatste echo had ons zoontje een mega grote neus en een hele grote bovenlip. Bijna nog groter als de neus. 
Hij is nu 10 weekjes en heeft het schattigste neusje ooit en hele lieve lipjes. Dus een echo zegt niet al te veel.
Femke (Gast) - schreef op 05-09 om 19:56
Haha die neuzen lijken altijd enorm op echo's. Heel normaal! Waarschijnlijk heeft jullie kleintje gewoon een heel schattig neusje . Vooral als de echoscopist niks heeft gezegd, hoef je je nergens druk om te maken. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Vreemde neus op echo?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan