28w en klein buikje - Zwangerschapsforum

Kimberly (Gast) - schreef op 05-03 om 09:09
ÏHey allemaal! Ik ben uitgerekend voor 28 mei en ben vandaag exact 28 weken zwanger!
Ik ben tot nu toe 3,5 kg bijgekomen. Mijn buikje is erg klein. Nog altijd ziet niemand dat ik zwanger ben. Mijn familie natuurlijk wel omdat ze het weten, maar krijg vaak reacties van de familie van mijn vriend 'amai waar zit ze?', 'ben je wel zeker dat je zwanger bent?'. 
Allemaal niet fijn om te horen.. zie veel zwangere vrouwen en die hebben echt z'n mooie buik. Ik heb amper iets.. Ik heb op mijn 25 weken een echo gehad en daarop was te zien dat ons meisje iets kleiner is dan gemiddeld momenteel. Volgende maandag moet ik weer op controle, ben benieuwd. Maak me wel wat zorgen dan, ook omdat mijn buik zo klein blijft. Iemand nog die dit heeft? De gyn vertelde me bij de controle op 24 weken dat ik goed bezig ben. Omdat ik haar vertelde dat ik mijn buikje zo klein vindt. Maar zij vond het positief. Op internet zoek ik elke week achter foto's van buiken op de zoveel weken dat ik dan ook ben, en wat een verschil altijd! Langs ene kant heeft het ook voordelen, ik kan nog alles aandoen wat ik wil en bewegen is nog altijd hetzelfde dan voorheen. Kan me nog bukken zonder probleem of pijn.
Ik heb ook de indruk dat ik ons meisje wat minder voel bewegen. Vorige week voelde ik ze bijna elk uur, nu amper, dit is al een paar dagen zo. Moet ik me zorgen maken? Ik voel ze wel elke dag, maar dat is nu maar 2 keer per dag. Terwijl hoe verder je bent je ze toch meer moet voelen bewegen? Ow ze stampt net, heerlijk! ????
7 antwoorden en 24443381x bekeken
Mereltje - schreef op 05-03 om 09:33
Maak je geen zorgen meis, je kunt haar ook een dag niet voelen. Heel vreemd maar gebeurt echt, houdt ze even extra rust, hihi! Groeien is vermoeiden hoor!

Heb je geen foto van je buikje? Prachtig toch klein?
proud_mommy - schreef op 05-03 om 10:16
Hey meid, 
Ik ben zelf helemaal niets bijgekomen. Ik had totaal geen buikje dus niemand wist dat ik zwanger was. Toen ik eenmaal beviel dachten mensen huh was je zwanger dan? 
De kleine voelde ik ook minder, zolang je de kleine elke dag voelt is het goed. Je hoeft je kleine niet de hele dag door te voelen. Geniet van je zwangerschap. Want wanneer je bevallen bent ga je het missen Hoe raar het ook klinkt haha. En qua grootte, een vriendin van mij had altijd kindjes onder het gemiddelde, en die zijn lieve gezonde kindjes. En vaker schatten ze het kind groter of kleiner, maar het kind blijkt gewoon goed te zijn qua grootte. So enjoy girl.
Mereltje - schreef op 05-03 om 10:19
Klopt Mommy, dat had ik ook! Ga je je zorgen maken dat het kindje te groot of juist te klein is en uiteindelijk is het normaal.... zelfde als later bij het consultatiebureau; altijd wel iets. ????
proud_mommy - schreef op 05-03 om 13:00
Ja erg he, zo laten ze de moeders stressen,  dus niet genieten van hun zwangerschap voor niks. 
Mereltje - schreef op 05-03 om 13:04
Klopt lieve Proud; niets van aantrekken meis!
proud_mommy - schreef op 05-03 om 13:10
Haha inderdaad, na mijn eerste nu heb ik dat wel door. Echt stom zoiets maarja het is wel een les voor nu.
Anoniem (Gast) - schreef op 18-05 om 17:28
Kan ineens komen, ik kwam in het begin niks aan. Ik ben nu 31 weken en vind zelf dat ik een redelijke buik heb. Nog steeds niet zo groot als de meeste maar ik vind het prima. Mijn baby groeit verder goed ik ben totaal nu 5kg aangekomen en moet de laatste paar weken nog minimaal 3 aankomen. Maak je niet te druk, iedereen is anders en miss gaat het ineens heel hard.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '28w en klein buikje ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan