Hoe begon de bevalling - Zwangerschapsforum

Bloempje - schreef op 14-03 om 07:51
Dag dames,
Ik ben heel benieuwd hoe jullie bevalling "begonnen" is. Ik weet dat het heel verschillend kan zijn maar ben gewoon nieuwsgierig. Het komt voor mij steeds dichterbij dus ben zeer benieuwd!

Liefs 
8 antwoorden en 24355036x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 14-03 om 09:29
Drie!! Ja drie!! Dagen en twee nachten voorweeen gehad dus 110% niet kunnen slapen. Nog geen seconde. Maar ik zat wel al op drie cm. Toen getoucheerd en de bevalling begon. Trouwens die avonden met voorweeen had ik wel heeeeel lichtelijke bloedderige slijm maar later was het echt stug en caramelachtig stukjes die ik verloor dit heeft een naam maar die ben ik vergeten hahhap
Mama vanJ - schreef op 14-03 om 11:01
Anoniem je bedoelt denk ik de slijmprop? Hier bij de eerste begonnen met vaginaal bloedverlies en bij de tweede met gebroken vliezen.
Bibi - schreef op 14-03 om 12:24
Bij mij begonnen midden in de nacht de weeen en die kwamen direkt om de 2 min. Evenlater vliezen spontaan gebroken. 

Ik heb 1 avond voor de bevalling en de avond zelf voor de bevalling lichtelijke mensteuatiekrampen gehad maar niks regelmatig.
Bloempje - schreef op 14-03 om 15:58
Bedankt dames voor de reacties! Wat een verschillen. Ieder mens is anders zo zie je maar weer. 
HereWeGoAgain - schreef op 14-03 om 16:02
Bij mij maandagmiddag gestript 38+4(heeft niets uitgehaald) enkel wat voorweeën gehad maar dat was het dan ook. In de nacht van maandag op dinsdag mijn slijmprop verloren (wat een gigantisch ding was dat ) Dinsdag door de dag een klein beetje voorweeën maar niets opmerkelijk. Woensdag ongemakkelijk gevoel, om de zoveel tijd wat voorweeën met harde buiken (maar die was ik gewoon want ik had er nogal veel. 
Woensdagnacht om 12:00 de weeën begonnen(om de 15-10 min), tegen 06:00 begon ik te vermoeden dat het echte weeën waren ipv voorweeën (het verschil merk je echt niet bij een eerste want je weet niet wat je moet voelen)
Tegen 10:00 kwamen ze om de anderhalve minuut. 11u in het ziekenhuis en om 15:15 bevallen. 
Joyce2018 - schreef op 18-04 om 09:34
Bij mij zijn beide ( 1 bevalling, 1 keizersnede) begonnen met gebroken vliezen. Bij de bevalling duurde het ongeveer 4 uur voor dat daarna de weeën op gang kwamen.
Eline - schreef op 18-04 om 10:08
Bij mij waren op dinsdagavond om 21.00 uur mijn vliezen gebroken. Woensdag middag om 16.00 uur begonnen pas de weeën. 3 uur later pas 1 centimeter ontsluiting. Donderdagochtend om 7.00 uur volledige ontsluiting maar uiteindelijk een spoedkeizersnede gehad en om 11.09 uur is eindelijk onze zoon geboren. 
Lesabel - schreef op 22-04 om 23:29
Bij mijn eerste verloor ik op zaterdag avond om 19:00 uur wat vruchtwater. Verloskundige kwam langs en bevestigde dat. Uur later begonnen de weeën en die bleven de hele nacht om de 5 tot 6 minuten komen. Ontsluiting verliep traag en de weeën deden wel wat, maar waren uiteindelijk niet sterk genoeg om te persen. Daarom alsnog naar het ziekenhuis waar ze om 23:13 uur is geboren met behulp van een vacuümpomp. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hoe begon de bevalling ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan