Kraamzorg uren!? - Zwangerschapsforum

Mila (Gast) - schreef op 16-07 om 15:07
Jeetje wat naar! Kun je niet even overleggen met je verloskundige of die iets weten? Helaas zelf nog geen ervaring mee. Gaat de zwangerschap goed?
4 antwoorden en 22930890x bekeken
Ann (Gast) - schreef op 22-08 om 22:16
Ja hier zelfde probleem, ook uitgerekend in september, volgens VK is het probleem bij alle organisaties even groot, ze merken dat ze max halve dag komen. Wettelijk is 24u verplicht, dus ja het kan zomaar bovendien zijn er gewoon niet meer kraamverzorgenden. Het is gewoon balen.
annabellalala - schreef op 25-08 om 00:51
Ik heb inmiddels een ander bureau gevonden waar ik minimaal 5 tot 6 uur per dag zal krijgen. Ze gaan proberen er gewoon de volle 8 uur van te maken, maar 5 uur is gegarandeerd. 
Sofie - schreef op 25-08 om 09:00
Fijn dat je nog een ander bureau hebt gevonden! Wat vervelend hè dat het zo moeilijk is op dit moment.

Ik heb deze zwangerschap voor een zzper gekozen omdat ik die verhalen over minder uren al overal hoorde. Met nog 2 kinderen die rondlopen hebben we de extra hulp echt wel nodig. Helaas moet je er altijd snel bij zijn bij een zzper. Ik heb meteen na de positieve test al een plekje gereserveerd. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Kraamzorg uren!?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan