Onvolkomen stuitligging - Zwangerschapsforum

sunshine1995 - schreef op 24-09 om 23:01
 Hey meiden.
Ik ben 36 weken en 3 dagen zwanger..
En ons kindje ligt al dik 4a5 maand in een stuit. Kontje na beneden en de benen weer na boven langs het gezichtje. Gisteren controle gehad bij de Vk en die hebben ons door gestuurd na het ziekenhuis aangezien het voor de kleine moeilijk wordt om nog zelf te draaien. morgen dus na de gynaecoloog voor een gesprek. En hadden ze Het over een draaipoging.. iemand hier ervaring mee? We zien het zelf eigenlijk niet echt zitten. Aangezien ik ook een bijplacenta heb ( wat weinig voor komt ) 
Groetjes???????????
3 antwoorden en 22129429x bekeken
Anna (Gast) - schreef op 26-09 om 20:27
Lijkt me erg vervelend maar geen ervaring mee. Als je kindje geboren is zou ik direct een afspraak maken met een ostheopaat! Vaak hebben de kindjes in stuit erg last van alles aangezien ze zo lang in elkaar gezeten hebben.. Sterkte hoor! 
sunshine1995 - schreef op 28-09 om 21:39
We zijn na de gynaecoloog geweest en hebben besloten om niet te draaien. Ik voel me er niet goed bij dus ga ik dat ook niet doen. Ons kindje wordt gehaald met een keizersnede, tenzij ze zelf nog draait maar die kans is klein omdat ze in een onvolkomen stuit ligt. Klopt hoor Anna als ons kindje 6 weken oud is moeten we ook heen voor de heupen. Omdat ze indd lang in stuit heeft gezeten. Spannend we wachten af.
Anna (Gast) - schreef op 08-11 om 10:40
Moxa therapie?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Onvolkomen stuitligging' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan