Weeën zetten niet door - Zwangerschapsforum

Ashly (Gast) - schreef op 23-04 om 10:19
Hey iedereen,
Ik ben nieuw hier... ik wil niet elke keer naar de gynae bellen met mijn vragen, dus leek dit een goed alternatief. Uiteraard is het bij iedereen anders, maar zo hoor ik ook anderen hen bevinding. 
Ik ben vandaag 39w4d zwanger (2e kindje, zoon is 6,5j) Ik heb een vreselijke zwangerschap achter de rug. Alle kwaaltjes, maar ook ziekenhuisopnames ,van de trap gevallen enzovoort . Soit ! Sinds vorige week donderdag slijmprop verloren, dacht ik toch. Want nu elke keer ik ga plassen heb ik een hoopje snottebellen op mijn papiertje hangen... sinds dan ook weeën, die frequent om de 10min komen maar dan opeens uren wegblijven. Gynae heeft gecontroleerd en ik bleek bijna 4cm ontsluiting te hebben. Om mij wat te helpen, heeft ze gisteren gestript. Na het strippen  vrij snel hevige menstruatie krampen, en weer 'hevigere' weeën. Gisteren avond alweer gestopt... wat doe ik hier mee ? Ik begin de moed te verliezen, en mijn lichaam wordt erg moe. Ik wil wel klaar zijn voor het échte werk natuurlijk... 
Liefs,
Ashly 
2 antwoorden en 19932332x bekeken
starz - schreef op 23-04 om 18:56
Beste Ashly,

Ik heb ruime tijd met 3 cm gelopen. Bij 39.6 weken gestript. Begon ook met menstruatie krampen. Zetten door naar weeën. In de vond nam de tijd tussen de weeën weer af nu om de 10 min. Ben toen gaan lopen buiten en al gauw zetten het door.

Mischien kunnen ze je nog een keer strippen en dan zou ik zeggen hoe moeilijk dit nu is . Toch gaan lopen.
Hoop dat het helpt.  Nog even dan kunnen jullie van de kleine genieten je bent zo dichtbij  

Liefs starzz
Anoniem (Gast) - schreef op 23-04 om 19:35
Het enige wat je kunt doen is het jezelf zo fijn mogelijk maken. Afleiding zoeken en in beweging blijven als dat nog lukt. 

Heel veel sterkte.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Weeën zetten niet door' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan