Minder beweging 27w - Zwangerschapsforum

DN - schreef op 26-04 om 00:08
Hi allemaal, 

Ik ben 27,5w zwanger en merk dat de bewegingen wat anders zijn. Normaal voel ik hem regelmatig redelijk hard stampen, maar nu zijn het eerder “tikjes” geworden en een pak minder. Ik voel hem wel nog steeds elk uur als ik me erop focus, maar afgelopen twee dagen voelt het net wat anders. 
Iets waar ik ongerust over meot zijn of is dit compleet normaal? 

Beneiuwd naar jullie ervaringen. 

Groetjes 
DN 
2 antwoorden en 19737619x bekeken
An1990 (Gast) - schreef op 26-04 om 02:15
Waarom geen extra echo vragen? Ik vermoed dat dat toch gedaan wordt, ondanks corona? Dat wezentje in je buik is zo belangrijk, als je dan twijfels hebt, zou ik toch voor een extra controle gaan zodat je zeker bent dat alles OK is. 

( ter info: ik ben trouwens zelf van mening dat er waarschijnlijk gewoon niets aan de hand is, misschien is de baby gedraaid en dan voelen bewegingen anders.  Zolang je bewegingen voelt, is er volgens mij niets aan de hand. Maar als jij je zorgen maakt,niet twijfelen en gewoon even bellen naar je gynaecoloog met vraag voor extra controle!) 
Lijn - schreef op 26-04 om 03:52
Ik zou gewoon je verloskundige bellen. Al is het alleen maar ter gerust stelling 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Minder beweging 27w' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan