gezocht zwangerschapsmodel - Zwangerschapsforum

Jolien (Gast) - schreef op 27-07 om 13:52
Hallo,
Ik ben op zoek naar zwangere die het leuk vinden om foto's van hun zwangerschap te hebben. Thuis heb ik een studio setting en de foto's wil ik gebruiken voor het uitbreiden van mijn portfolio.

De shoot word een combi van sexy en stoer. Ik ben op zoek naar zwangere dames rond de 34 weken, die het geen probleem vinden om voor de shoot naar Alkmaar te komen.
Als dank krijg je natuurlijk de digitale bestanden.

Heb je vragen of interesse stuur dan een mail (liefst met foto) naar jolien.etc@gmail.com
8 antwoorden en 45482585x bekeken
Lynn - schreef op 25-11 om 13:23
Hey Jolien super leuk idee! Heb van mijn vorige ook foto's gemaakt! Helaas ben ik nog geen 34 weken en is het een eindje uit de buurt! Ga het deze zwangerschap zeker weer doen! Hoop dat je wat dames kan vinden! Succes met het vinden!

liefs lynn
Jolien (Gast) - schreef op 02-02 om 08:24
Hoi Anoniem.

Sorry dat ik niet gereageerd heb. Maar ik heb het forum verder niet in de gaten gehouden. Ik ben inmiddels al voorzien en volgens mijn ben je bijna uitgerekend. Ik wil je in ieder geval bedanken voor je reactie.

Met vriendelijke groet,
Jolien Doeschot
Cherelle - schreef op 03-01 om 16:12
Hoi jolien wat leuk dat je dit aanbied.. Ik ben over 2 weken 34 weken en ben wel bereid om stukje te rijden.. Hellaas lukt het nu nog niet om een foto mee te sturen maar ik ga het zo snel als mogelijk proberen .. Ik hoor het graag als je nog iemand zoek... Gr cherelle
Jolien (Gast) - schreef op 02-02 om 08:33
Hoi Cherelle,

Ik ben inmiddels voorzien. Bedankt voor je reactie.

Met vriedelijke groet,

Jolien Doeschot
Bianca (Gast) - schreef op 08-01 om 13:46
Hai,
Ik las je oproep en heb wel interesse in een shoot. Ik ben nu 26 weken en heb al een aardig buikje. Ik wil je best een foto toesturen maar geef me dan even je mail adres. (via dit forum voelt niet fijn, al weet ik niet of iedereen het dan kan lezen)
Wil je alleen modellen die 35 weken zijn of ook al eerder?
groetjes
chester (Gast) - schreef op 25-07 om 05:23
ik ben opzoek naar een zwangere dame die ik graag wil inhuren voor de middag de enige taak wat je hoeft te doen is met je t shirt omhoog (blote buik) te zitten en em afentoe uit te zetten heb een fetisj hiermee en wil toch wel een keer een zwangere buik insmeren met olie de vergoeding kunnen we bespreken ik ben zelf een nette gast heb alleen een zwakte voor zwangere buiken men email is chesterpark95@outlook.com ik hoop dat ik hier niet te veel haat op krijg ik weet is niet echt het normaalste om te vragen maar misschien is er iemand die denkt van nou dit klinkt nog zo slecht niet hoop een mailtje van je te krijgen 
- een jongen met een droom

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'gezocht zwangerschapsmodel' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan