Home sweet home - Zwangerschapsforum

mokka - schreef op 26-11 om 17:40
ben weer thuis na aantal dagen verblijf in ziekenhuis, vorige week tijdens werken een bloeding gehad waardoor ik een nacht ter observatie in het ziekenhuis moest verblijven.
Binnen een week moest ik voor controle komen bij de gynaecoloog, bij een inwendige echo was er te zien dat er duidelijke verschil was in de baarmoeder.
Nog twee cm te gaan en de ontsluiting kan dan plaats vinden, waardoor ik te vroeg kan bevallen.... Ben nu nog 32 weken zwanger bijna 33 weken.
Heb twee prikken gehad, dat zorgt ervoor dat de longrijping van mijn kleine hummeltje op een versnelde manier de longen gereed maakt voor het leven in de buiten wereld.
weeremmers gehad om de weeën tegen te houden en om de bevalling nog even tegen te houden..... Ben blij dat we weer thuis te zijn!
3 antwoorden en 45617996x bekeken
Mommy-Of-Nyana - schreef op 26-11 om 18:17
Hoi Mokka, ben net als jij 32 weken bijna 33 weken zwanger..
wat een verhaal zeg je moet hard geschrokken zijn...
je mag nu toch niet meer werken he? zodat je nu rustig aan kan doen!
genieten meis en voorzichtig aan met alles!! zou toch nog wat vroeg zijn als je ukkie zich nu al laat horen voor te komen he!!
hoe kwam de bloeding weet je dat? want is toch wel ongewoon he zo plots.. nou ik hoop dat jij en je uk het goed stellen!!
geniet nu maar van je zwangerschap en rusten VEEEL rusten!! luister naar je lichaam en naar je ukkie! hoop dat je kan blijven dragen tot toch zeker 37 weken meis!!
kan me goed voorstellen dat je blij bent terug thuis te zijn!! niets zo goed om op je gemak te komen dan thuis!!

Voorzichtig aan doen !!
Liefs Daphne

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Home sweet home' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan